Αποκλεισμός στα σημεία για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Νταβίντ Γκοφάν στον μεταξύ τους ημιτελικό για το Mutua Madrid Open Virtual Pro, αφού πρώτα έχασε την ευκαιρία να “κλείσει” τον αγώνα στο μοναδικό ματς πόιντ που έφτασε στα χέρια του…

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποχαιρέτησε το φετινό, ξεχωριστό τουρνουά της Caja Magica με ήττα στα σημεία, από τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφάν, που έδειξε ψυχραιμία στο καθοριστικό τάι-μπρέικ.

Μετά από σκληρή μάχη που έδωσε… από τον καναπέ του, ο Στέφανος ηττήθηκε με 7-6(6) και αποχαιρέτησε την διοργάνωση από την φάση των “4”.

Ο Γκοφάν από την πλευρά του, προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Στεφ αν και ήταν το φαβορί για τη νίκη με βάση την απόδοσή του στα τέσσερα ματς που έδωσε νωρίτερα στο τουρνουά, δεν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και αφού απόλεσε ματς πόιντ στο τάι-μπρέικ, ηττήθηκε λίγες στιγμές αργότερα.

Πολύ κλειστό ματς ανάμεσα στους δυο τενίστες, που έδειξαν πως εκτός των εξαιρετικών αποτελεσμάτων τους διαχρονικά στη χωμάτινη επιφάνεια, τα καταφέρνουν το ίδιο καλά και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια.

Για να καταλάβει κανείς πόσο κλειστό ήταν το ματς του Τσιτσιπά με τον Γκοφάν πάντως, οι δυο τενίστες κέρδισαν από 47 και 48 πόντους αντίστοιχα.

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Άντι Μάρεϊ, προκρίθηκε με Walkover ελέω των προβλημάτων σύνδεσης του Ντιέγκο Σβάρτζμαν, ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Για την ψυχαγωγία του κοινού, οι δυο τενίστες έπαιξαν ένα σύντομο σούπερ τάι-μπρέικ, με τον Αργεντινό να κερδίζει 10-6, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Δείτε εδώ τη δράση του MMO Vortual Pro:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλεισμός στα σημεία για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα