Σβίατεκ: “Στόχος η συνέπεια σε υψηλό επίπεδο” – VIDEO

Μετά την κατάκτηση του παρθενικού Grand Slam τίτλου της καριέρας της, η μόλις 19 ετών Ίγκα Σβίατεκ, έθεσε τον μεγάλο της στόχο για τη συνέχεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας που δεν είναι άλλος από τη σταθερότητα και τη συνέπεια στο υψηλότερο επίπεδο η οποία θα επιτευχθεί μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση.

Η Πολωνή πρωταθλήτρια, μόλις στη δεύτερη παρουσία της στο Γαλλικό Όπεν, κατέκτησε χωρίς να απολέσει σετ

το διάσημο τουρνουά, με νίκη 6-4, 6-1 επί της κατόχου του Australian Open και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Σοφία Κένιν.

“Ξέρω ότι ο κόσμος θα με συγκρίνει με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαι πολύ συνεπής τα επόμενα χρόνια για να μπορέσω να συγκριθώ μαζί της ως η καλύτερη τενίστρια στην Πολωνία. Έχω πολλά να κάνω ακόμα. Πιστεύω ότι η Άγκα το έχει κερδίσει αυτό. Είμαι μόλις 19 και έχω μπροστά μου πολλά χρόνια για να βελτιωθώ. Η μεγαλύτερή μου πρόκληση είναι να είμαι σταθερή.

“Θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω. Αυτή τη στιγμή απλά χαίρομαι τη στιγμή. Θα σκεφτώ τους στόχους μου σε λίγες μέρες” είπε η Ίγκα Σβίατεκ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον θρίαμβό της στον τελικό του Roland Garros.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πλαίσιο, συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι αυτό είναι και το σημείο όπου το γυναικείο τένις δυσκολεύεται πολύ. Γι’αυτό έχουμε και τόσες νέες Grand Slam νικήτριες γιατί δεν είμστε σαν τον Ράφα, τον Ρότζερ ή τον Νόβακ που είναι πολύ σταθεροί. Αυτός θα είναι ο στόχος μου, να είμαι σταθερή”

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Σβίατεκ: “Στόχος η συνέπεια σε υψηλό επίπεδο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα