“Στοπ” στον Πόσπισιλ από Ντε Μινόρ! – VIDEO

20:44 7/9/2020 - Πηγή: Tennis24
O 21χρονος Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam βάζοντας τέλος στην ξέφρενη πορεία του Βάσεκ Πόσπισιλ στο Αμερικανικό Όπεν!

Το άστρο του Άλεξ Ντε Μινόρ αρχίζει να λάμπει!

Ο νεαρός Αυστραλός, μετά την τρομερή ανατροπή και τη νίκη του στα πέντε σετ επί του Κάρεν Κατσάνοφ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ

της μεγάλης έκπληξης της διοργάνωσης, του Βάσεκ Πόσπισιλ, 7-6(6), 6-3, 6-2 και να βρεθεί για πρώτη φορά στους “8” ενός Major!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της σύντομης καριέρας του γοργοπόδαρου Ντε Μινόρ που αποδεικνύεται όχι μόνο ικανότατος τενίστας αλλά και “κρύο αίμα” καθώς παίζει με απίστευτη ψυχραιμία και ηρεμία τους κρίσιμους πόντους τόσο σημαντικών αγώνων.

Και κόντρα στον Πόσπισιλ, αυτοί οι πολύ σημαντικοί πόντοι ήρθαν στο tie break του πρώτου σετ.

Ο Καναδός είχε τετραπλό set point στη διαδικασία, φτάνοντας στο 6-2, και όμως, ο απίστευτος Ντε Μινόρ πήρε έξι σερί πόντους και πέτυχε ένα τεράστιο αγωνιστικό και ψυχολογικό πλήγμα στον αντίπαλό του που δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος.

Ο Ντε Μινόρ καθάρισε πολύ πιο εύκολα το δεύτερο και το τρίτο σετ και περιμένει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά από το σούπερ ντέρμπι Οζέρ-Αλιασίμ – Τιμ που ακολουθεί στο πρόγραμμα της μέρας.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Στοπ” στον Πόσπισιλ από Ντε Μινόρ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα