Μουράτογλου: “Ο Νόβακ είχε πολλά στο κεφάλι του”

13:08 7/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Την άποψή του ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ασχολήθηκε περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε με την ίδρυση της νέας Ένωσης Επαγγελματιών Τενιστών (PTPA), εξέφρασε μέσω του twitter ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Ο Γάλλος προπονητής, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς με default από το US Open, πιστεύοντας ότι ο Σέρβος δεν ήταν 100% συγκεντρωμένος στην προσπάθεια για τον 18ο Grand Slam

της καριέρας του.

“Ένιωσα ότι ο Νόβακ είχε πολλά στο μυαλό του. Το να προσπαθεί να κερδίσει το US Open, ήταν ήδη ένας μεγάλος στόχος. Η προσπάθεια δημιουργίας της Ένωσης Τενιστών και το να πείσει τους παίκτες να υπογράψουν, είναι μια full time υποχρέωση που προσθέτει έξτρα πίεση. Κανένας δεν αντέχει να χάσει τη συγκέντρωσή του κατά τη διάρκεια ενός Grand Slam” έγραψε ο Μουράτογλου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος πρωταθλητής, φάνηκε να έχει νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα καθώς δεν του βγήκαν κάποια χτυπήματα. Πριν το περιστατικό με την επόπτρια, είχε χτυπήσει πάλι τη μπάλα δυνατά, χωρίς ωστόσο να προκληθεί τραυματισμός.

Η δεύτερη απόπειρα που ήταν και πιο χαλαρή, του στοίχισε την ευκαιρία να κερδίσει τον 4ο τίτλο του στο US Open και τον 18ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του με τον οποίον θα πλησίαζε σε απόσταση βολής τον Ναδάλ (19) αλλά και τον Φέντερερ (20).

I feel that Novak had too much on his plate: trying to win this US Open was already a huge goal. Starting this player’s association and a campaign in order to convince players to be part of it is a full time job & a lot of extra stress. Nobody can afford to lose focus during a GS

— Patrick Mouratoglou (@pmouratoglou) September 7, 2020

The post Μουράτογλου: “Ο Νόβακ είχε πολλά στο κεφάλι του” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα