Στοπ από Γκιρόν σε Περβολαράκη

Στους “16” του Las Vegas Tennis Open, σταμάτησε η πορεία του Μιχάλη Περβολαράκη

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Μιχάλης. Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ηττήθηκε με 6-0, 7-6(4) από τον Μάρκους Γκιρόν, στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο πολύ δυνατό Challenger του Λας Βέγκας και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κοιλάδα.

Ο Περβολαράκης, μπήκε λίγο “φοβισμένα” στο ματς απέναντι στο

Νο3 του ταμπλό και Νο127 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν μπόρεσε να κερδίσει κανέναν πόντο πίσω από το 2ο σερβίς του (0/9), με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία breaks απ’τον αντίπαλό του και το 6-0 να έρθει φυσιολογικά.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κοίταξε στα μάτια τον πιο έμπειρο, σε παρόμοιες καταστάσεις και τουρνουά, Γκιρόν και λίγο έλειψε να στείλει το ματς στο καθοριστικό σετ.

Mάλιστα, ο Περβολαράκης προηγήθηκε με break στο ξεκίνημα του 2ου σετ (2-0) αλλά γρήγορα ο Γκιρόν ισορρόπησε (3-2) ενώ το δυνατό ξεκίνημα του 27χρονου Αμερικανού στο tie break, περιόρισε τις πιθανότητες του Έλληνα άσου.

Με την πορεία του στους “16” της διοργάνωσης, ο Μιχάλης θα κερδίσει πάνω από 15 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και τη Δευτέρα θα σημειώσει νέο ρεκόρ καριέρας, περίπου στο Νο433 της ATP.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Περβολαράκης δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά και θα περάσει χρόνο με την οικογένειά του και τη νεογέννητη κόρη του.

LAS VEGAS TENNIS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Στοπ από Γκιρόν σε Περβολαράκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα