Στον τελικό του Πανελλήνιου ο Σκορίλας!

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας “εκθρόνισε” τον Πάρη Γεμουχίδη από την προσπάθεια υπεράσπισης του περσινού του τίτλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις και θα αναμετρηθεί κόντρα στον “μόνιμο” φιναλίστ Χάρη Καπόγιαννη στον τελικό της Κυριακής!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον 19χρονο Αλέξανδρο Σκορίλα!

Ο πολύ ταλαντούχος νεαρός τενίστας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος τένις μετά τη φοβερή του νίκη-ανατροπή κόντρα στον περσινό κάτοχο του τίτλου, Πάρη Γεμουχίδη με 5-7, 7-6(3), 6-3!

Ο Γιαννώτης αθλητής ενθουσίασε με την απόδοση

του το κοινό που βρέθηκε στις φιλόξενες και όμορφες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών με τον πολύπειρο Γεμουχίδη να κερδίζει επίσης το χειροκρότημα για μία ακόμα πολύ καλή του πορεία σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αντίπαλος του Σκορίλα στον τελικό θα είναι ο μόνιμος φιναλίστ Χάρης Καπόγιαννης!

Για τέταρτη σερί χρονιά και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του, ο “γιατρός” προκρίνεται σε τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει τον τίτλο το 2016.

Όπως και ο Σκορίλας, χρειάστηκε ανατροπή για να επικρατήσει του Λευτέρη Θεοδώρου με 3-6, 6-4, 6-2 για να φτάσει σε ακόμα έναν τελικό στον ΟΑΑ επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Όσον αφορά στις γυναίκες, θα έχουμε remake του περσινού τελικού!

Ελένη Μτσελνίτζε και Άννα Αρκαδιανού προκρίθηκαν και πάλι στον τελικό του Πανελλήνιου τον οποίο πέρσι κέρδισε η πρώτη.

Η Μτσενλίτζε επικράτησε της Ειρήνης Κοντάκη με 6-4, 6-1 ενώ η Αρκαδιανού κέρδισε την Ανδριάνα Χριστοπούλου με 6-2, 6-3 για να σφραγίσει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την περσινή της ήττα!

Οι τελικοί θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα της Cosmote TV.

Κώστας Αϊτάκης

The post Στον τελικό του Πανελλήνιου ο Σκορίλας! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα