“Βασιλική” πρόκριση στον τελικό του Χάλε! – VIDEO

Πολύ πιο άνετα και ήρεμα σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες του στο Χάλε, ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ και προκρίθηκε σε ακόμα έναν τελικό στη Γερμανία!

Μετά από δύο συγκλονιστικούς αγώνες και ισάριθμες αγχωτικές νίκες, η ηρεμία ήταν μάλλον αυτό που θα ήθελε ο “Βασιλιάς”!

Πολύ πιο άνετα σε σχέση με τις “τρομάρες” που πέρασε κόντρα σε Τσονγκά και Μπαουτίστα Αγούτ, ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε ελεγχόμενα τον Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ με 6-3, 6-3 και σφράγισε τη συμμετοχή του

σε ακόμα έναν τελικό στο Χάλε με στόχο τη δέκατη κατάκτηση εκεί!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον 37χρονο Ελβετό που είχε όλα τα όπλα στο να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα κόντρα στον Γάλλο τενίστα που υστερούσε σε μεγάλο βαθμό στη βασική γραμμή ώστε να προβληματίσει σοβαρά τον “Μαέστρο”

Ένα break στο πρώτο και δύο στο δεύτερο σετ ήταν υπέρ-αρκετά για να δώσουν στον Φεντ μία άνετη νίκη ενώ, σε ακόμα ένα ματς στο Χάλε, σέρβιρε πολύ καλά ενώ το baseline παιχνίδι του ήταν εξαιρετικό.

Πλέον, απέχει μία νίκη από να φτάσει, για πρώτη φορά στην καριέρα, σε διψήφια κατάκτηση ενός συγκεκριμένου τουρνουά και αυτό θα γίνει αν κερδίσει στον τελικό τον Νταβίντ Γκοφάν!

Ο 28χρονος Βέλγος, που έχει επικρατήσει του Φέντερερ στον ημιτελικό του Nitto ATP Finals το 2017 για μοναδική φορά, σταμάτησε το τρομερό αήττητο σερί στο γρασίδι του Ματέο Μπερετίνι!

Ο Ιταλός είχε εννιά σερί νίκες πριν τον “φρενάρει” ο εξαιρετικός αυτήν την εβδομάδα Γκοφάν με 7-6(4), 6-3.

Αυτός είναι μάλιστα ο πρώτος τελικός του Γκοφάν μετά τον χαμένο τελικό σε εκείνο το Nitto ATP Finals κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ…

Σάββατο, 22/6: Ημιτελικοί Noventi Open

Federer (Switzerland) beat Herbert (France) 6-3 6-3
Goffin (Belgium) beat Berrettini (Italy) 7-6(4) 6-3

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Βασιλική” πρόκριση στον τελικό του Χάλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα