Στον Καράτσεφ το βραβείο του πιο βελτιωμένου

Ο Άσλαν Καράτσεφ αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος τενίστας στο Tour της ΑΤΡ, για το 2021.

Ο 28χρονος Ρώσος πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και κέρδισε στα σημεία τον Κάμερον Νόρι, στη μάχη των δυο πιο βελτιωμένων της χρονιάς.

Από το Νο292 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε τη σεζόν ο Καράτσεφ και πλέον, το τέλος αυτής, τον βρίσκει στο Νο18, έχοντας ως ρεκόρ καριέρας το Νο15.

Φοβερές επιδόσεις έπιασε ο Ρώσος μέσα στο 2021 και δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί από την ΑΤΡ, για την κατακόρυφη άνοδο που γνώρισε.

Το Αυστραλιανό Όπεν

ήταν μόνο η αρχή. Ο Καράτσεφ κέρδισε οκτώ συνεχόμενα ματς (τα τρία στα προκριματικά) στη Μελβούρνη και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του 1ου Major της χρονιάς, συστήνοντας τον εαυτό του στον ευρύ κόσμο του παγκοσμίου τένις.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κατέκτησε και τον παρθενικό του ΑΤΡ τίτλο, στο 500άρι τουρνουά του Ντουμπάι. Τελικός στο Βελιγράδι (ΑΤΡ 250) και τίτλος στη Μόσχα (ΑΤΡ 250), οι δυο άλλες σπουδαίες πορείες του Ρώσου μέσα στο 2021.

Ο 28χρονος, γεννημένος στο Βλαδιβοστόκ, ολοκλήρωσε τη σεζόν με ρεκόρ 34-20 και έγινε πλουσιότερος κατά 1.614.633$, από τα prize money των τουρνουά στα οποία αγωνίστηκε.

The award for Most Improved Player of the Year in the 2021 #ATPAwards goes to @AsKaratsev, congratulations on an incredible season

ATP Tour (@atptour) December 15, 2021

The post Στον Καράτσεφ το βραβείο του πιο βελτιωμένου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα