Λοντίγκιν: “Δεν ήμασταν για τέσσερα γκολ”

Για τη βαριά ήττα που γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ, αλλά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε της αναμέτρησης μίλησε ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών, Γιούρι Λοντίγκιν στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν:

“Ξέρουμε ότι έχουμε στήριξη από τον κόσμο και την αγάπη που υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Μια ήττα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Όταν

δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου και είχαμε ευκαιρίες, τότε ο αντίπαλος βρίσκει χώρο, μια φάση ανύποπτη που δεχθήκαμε το πέναλτι. Ίσως δεν το περιμέναμε, κάπως πέσαμε. Ανακτήσαμε τη μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πάλι δεν σκοράραμε και ήρθε το δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και αφήσαμε κενούς χώρους.

Δεν έχει να κάνει με φρεσκάδα ή με κάτι άλλο. Μπορούμε να παίζουμε από Κυριακή σε Τετάρτη και δεν είναι κάποιος κουρασμένος. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις σε κάποια παιχνίδια. Όταν χάνεις ευκαιρίες και δέχεσαι αμέσως το γκολ, τότε είναι δύσκολο να σκοράρεις. Δεν ήμασταν για τέσσερα γκολ, με τίποτα. Με το “θα” πολλά θα μπορούσαν να γίνουν. Να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα