Στον δρόμο για το 12ο

Με αρκετό ενδιαφέρον περιμένουμε και το σημερινό πρόγραμμα του Barcelona Open, με τους Ράφαελ Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ να βρίσκονται μια νίκη μακριά από την διασταύρωση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

Δυστυχώς δεν θα δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ σήμερα, όμως δεν παύει το πρόγραμμα του 500αριου τουρνουά της Βαρκελώνης να είναι εξόχως ενδιαφέρον.

Ο Ισπανός, 11 φορές πρωταθλητής στον θεσμό, θα ριχτεί στη μάχη των προημιτελικών

με φόντο την 12η πρόκριση της καριέρας του στην φάση των “4” του Barcelona Open.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ θα τεθεί αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο Γερμανό Γιάν Λέναρντ Στρουφ στις 16:30GR στην “Pista Rafa Nadal” και θέλει να συνεχίσει το τρομερό σερί του στην Βαρκελώνη.

Σε 12 αγώνες για τα προημιτελικά, ο Ράφα έχει κερδίσει τους 11 από αυτούς, έχοντας σχεδόν αψεγάδιαστο ρεκόρ, μιας και μετράει μόλις μια ήττα από τον Νίκο Αλμάγκρο στα προημιτελικά του Barcelona Open 2014.

Αν προκριθεί στα ημιτελικά για ακόμη μια φορά, ο υπερασπιστής του τίτλου θα περιμένει την μονομαχία του Ντομινίκ Τιμ με τον Γκουίντο Πέγια, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά, στις 18:15GR δηλαδή, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον δρόμο για το 12ο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα