Στον 3ο γύρο άνευ αγώνα ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, δίχως να χρειαστεί να ριχτεί στο court, καθώς ο Θανάσης Κοκκινάκης απέσυρε τη συμμετοχή του, λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα…

Αν και ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, στο πρώτο του παιχνίδι στη Νέα Υόρκη δεν έδειξε να ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστεί απέναντι στον Ισπανό θρύλο.

Ο Κοκκινάκης

ενημέρωσε τους διοργανωτές πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον δεξί του ώμο και απέσυρε τη συμμετοχή του από την αναμέτρηση με τον Ράφα, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει περίπου στις 03:30GR, στο Arthur Ashe.

Ως εκ τούτου, ο Ναδάλ πήρε ακόμη μια πρόκριση δίχως κόπο, μετά και την άνετη επικράτησή του στον 1ο γύρο επί του επίσης Αυστραλού, Τζον Μίλμαν.

Στους “32” του Αμερικανικού Όπεν, ο Νο2 τενίστας του ταμπλό, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Χίον Τσουνγκ που πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά, προερχόμενος από τα προκριματικά.

Ο Νοτιοκορεάτης, πέτυχε μια φοβερή ανατροπή με 1-6, 2-6, 7-5, 6-3, 7-6(3) επί του Φερνάντο Βερντάσκο, πετυχαίνοντας την 5η του νίκη στη Νέα Υόρκη.

Αντίθετα, ο Θανάσης θα ταξιδέψει πίσω στη χώρα του, έχοντας στις αποσκευές του την πρώτη του νίκη σε Major μετά το 2015, αλλά και πολλές ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του, με το χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον 3ο γύρο άνευ αγώνα ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα