Εκτός US Open η Κβίτοβα, ακάθεκτη η Οσάκα – VIDEO

Η Πέτρα Κβίτοβα αποχαιρέτησε πρόωρα τη Νέα Υόρκη, καθώς υπέστη ήττα-σοκ στον 2ο γύρο του θεσμού, από την Αντρέα Πέτκοβιτς. Αντίθετα, συνεχίζει ακάθεκτη η Ναόμι Οσάκα…

Η Τσέχα αρχικά, Νο6 τενίστρια του φετινού ταμπλό, δεν έπαιξε ούτε στο ελάχιστο, το τένις που μας έχει συνηθίσει τους τελευταίους μήνες και η Πέτκοβιτς κάνοντας ένα άψογο παιχνίδι, πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του US Open.

Μετά από μια ώρα και 37 λεπτά, η Γερμανίδα, Νο88 στην

παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 και “σφράγισε” τη θέση της στις “32” καλύτερες του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα Μέρτενς-Κρ.Πλίσκοβα.

Αντίθετα από την Κβίτοβα, η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στη Νέα Υόρκη μιας και έθεσε νοκ-άουτ με χαρακτηριστική άνεση την φορμαρισμένη Μάγκντα Λινέτ.

Η Γιαπωνέζα επικράτησε με 6-2, 6-4 μετά από 72 λεπτά μάχης με την Πολωνή αντίπαλό της και έμεινε ζωντανή για ακόμη μια μέρα, στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στις ΗΠΑ.

Στην επόμενη φάση, η Οσάκα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και την Τιμέα Μπάμπος.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει η πολύ άνετη νίκη της Γιοχάνα Κόντα με 6-1, 6-0 επί της Μαργαρίτα Γκασπαριάν, αλλά και η ήττα της Κριστίνα Μλαντένοβιτς από την συμπατριώτισσα της, Φιόνα Φέρο, με 6-4, 6-7(3), 6-3.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός US Open η Κβίτοβα, ακάθεκτη η Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα