Indian Wells: Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση

Με τις τέσσερις υπόλοιπες αναμετρήσεις σε γυναικείο και αντρικό ταμπλό ολοκληρώνεται την Πέμπτη η προημιτελική φάση του φετινού Indian Wells

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 20:00 GR με την Καρολίνα Μούχοβα να αντιμετωπίζει την Έλενα Ριμπάκινα με την Τσέχα να είναι νικήτρια στη μοναδική τους συνάντηση στον 1ο γύρο του US Open το 2019. 

Τα πράγματα ωστόσο τέσσερα χρόνια αργότερα, είναι διαφορετικά με τη Μούχοβα να είναι πλέον στο Νο76 του κόσμου και την Ριμπάκινα στο Νο10, έχοντας

επιπλέον κατακτήσει ένα GS (Wimbledon 2022), αλλά και να είναι φιναλίστ στο φετινό Australian Open

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Νο1 του κόσμου και κάτοχου του τίτλου, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία θα βρεθεί απέναντι στην εξαιρετική αυτή την εβδομάδα στην Καλιφόρνια, Σοράνα Κιρστέα. 

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στο Australian Open του 2022 με την Πολωνή να επικρατεί με ανατροπή στα τρία sets στο μοναδικό παιχνίδι που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες. 

Όχι πριν από τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσει το παιχνίδι του κατόχου του τίτλου Τέιλορ Φρίτς με τον Γιανίκ Σίνερ με τους δύο παίκτες να κοντράρονται στο ίδιο τουρνουά, δύο χρόνια αργότερα, με τον Αμερικανό να παίρνει εύκολα τη νίκη με 6-4, 6-3. 

Στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό ο περσινός ημιφιναλίστ θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο και την επιστροφή στο Νο1 του κόσμου, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει τον κακό του δαίμονα, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Θυμίζουμε ότι ο Καναδός έχει βγει νικητής και στις τρεις αναμετρήσεις κόντρα στον Ισπανό με την τελευταία να είναι στο indoor τουρνουά της Βασιλείας τον περασμένο Οκτώβριο. 

Προημιτελικά

20:00 Καρολίνα Μούχοβα (Τσεχία) – Έλενα Ριμπάκινα (Καζακστάν)22:00 Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία) – Σοράνα Κιρστέα (Ρουμανία)00:00 Τέιλορ Φριτς (ΗΠΑ) – Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία)03:00 Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ (Καναδάς)

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Indian Wells: Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα