Στο Χόλιγουντ ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα ενός ντοκιμαντέρ του Χόλιγουντ, το οποίο θα προβληθεί για πρώτη φορά στις αρχές Σεπτεμβρίου…

Παρέα με τον Λιούις Χάμιλτον, που είναι άλλωστε και… ορκισμένος fan του τένις, ο Νόλε θα δώσει το παρών σε ένα ντοκιμαντέρ με κύριο θέμα την διατροφή και την θρεπτική αξία των τροφίμων.

Μαζί με τους Τζόκοβιτς και Χάμιλτον, στο ντοκιμαντέρ θα εμφανίζονται και οι Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζάκι Τσαν και Κρις Πολ. Το ντοκιμαντέρ λέγεται “The Game

Changers” και θα προβληθεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης είναι ο Λουίς Ψυχογιός, που έχει ρίζες από τη χώρα μας. Ενώ και ο Τζέιμς Κάμερον, πρωτεργάτης της επιτυχίας του Τιτανικού, θα είναι guest star.

Ο Λιούις Χάμιλτον, που έγινε vegan δυο χρόνια πριν, μίλησε για την συγκεκριμένη συνεργασία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τους λοιπούς διάσημους.

“Απλά δείτε τον Τζόκοβιτς. Δεν καταλαβαίνει τίποτα μέσα στο γήπεδο. Είναι απίστευτος. Νομίζω, ότι είναι από τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να μιλήσει στον κόσμο για την διατροφή και το πρόγραμμα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Βρετανός πιλότος της F1.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στο Χόλιγουντ ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα