Εντυπωσιακός ο Κετσμάνοβιτς – VIDEO

Φριτζ, Ντε Μινόρ, Κετσμάνοβιτς και Τόμικ στα προημιτελικά του Atlanta Open

Έκλεισαν οι τέσσερις προημιτελικοί στο πρώτο τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Altantic Station.

Ο Μιομιρ Κετσμάνοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στη NextGen μονομαχία με τον Ούγκο Ουμπέγ, με τον 19χρονο Σέρβο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη με 6-2, 6-2 επί του δύο χρόνια μεγαλύτερου του Γάλλου.

Το Νο66

της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε τη μια και μοναδική ευκαιρία του αριστερόχειρα Ουμπέγ για break και πέτυχε τέσσερα breaks στο σερβίς του αντιπάλου του, φτάνοντας στη νίκη σε 77 λεπτά αγώνα.

Ήταν η 14η φετινή νίκη του Κετσμάνοβιτς σε 24 ματς στο ATP Tour, με τον Σέρβο να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό ATP, στο Antalya Open (ήττα από Σονέγκο), τον Ιούνιο.

Στα προημιτελικά, ο Κετσμάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο και Νο2 του ταμπλό, Τέιλορ Φριτζ που κέρδισε με άνεση 6-2, 6-3 τον συμπατριώτη του και δήμιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον 1ο γύρο της Ατλάντα, Ντάρια Κινγκ.

Άλεξ ντε Μινόρ και Μπέρναρντ Τόμικ, σφράγισαν τον μεταξύ τους εμφύλιο στα προημιτελικά του Atlanta Open.

Ο Ντε Μινόρ, Νο3 του ταμπλό, μετά από την αστάθεια που παρουσίασε στο χώμα και στο χόρτο, φαίνεται να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό στην αγαπημένη του επιφάνεια και με 6-4, 6-4 επί του Μπράντλει Κλαν, επιστρέφει σε προημιτελική φάση ATP διοργάνωσης μετά τον Φεβρουάριο (Ακαπούλκο).

Για την είσοδο στα ημιτελικά, ο 20χρονος Αυστραλός θα παλέψει με τον συμπατριώτη του, Μπέρναρντ Τόμικ ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε 6-4, 7-6(3) τον Μάθιου Έμπντεν.

Οι προημιτελικοί της Παρασκευής
Όπελκα-Έβανς
Ντε Μινόρ-Τόμικ
Πόπιριν-Νόρι
Φριτς-Κετσμάνοβιτς

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Εντυπωσιακός ο Κετσμάνοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα