Στη Στουτγκάρδη η επιστροφή της Αντρέσκου

11:20 8/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Η πρωταθλήτρια του US Open (2019) θα κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά του Prosche Tennis Grand Prix, καθώς δέχθηκε την wild card των διοργανωτών, με την Καναδή να αγωνίζεται στο πρώτο της τουρνουά τη φετινή σεζόν.

Big news! Our three main draw wildcards have just been announced: local hero

@laurasiegemund returns to Stuttgart for the 10th time while Grand Slam champion @Bandreescu_ and Porsche Team Germany member Jule Niemeier will make their first appearance in the Porsche Arena. pic.twitter.com/HvZ52LImNU

Porsche Tennis (@PorscheTennis) April 7, 2022

Η Αντρέσκου, που έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο του 2021 (Indian Wells), είχε ανακοινώσει ότι η έναρξη της σεζόν γι’ αυτήν θα καθυστερούσε για να ανακάμψει ψυχικά από το κουραστικό 2021. 

“Θέλω να δώσω στον εαυτό μου επιπλέον χρόνο για να επανέλθω, να ανακάμψω και να ωριμάσω μέσα από αυτό. Να συνεχίσω να εμπνέομαι κάνοντας φιλανθρωπική εργασία και δουλεύοντας πάνω στον εαυτό μου, γιατί ξέρω ότι κάνοντας αυτό θα επιστρέψω πιο δυνατή από ποτέ.”, είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο η Αντρέσκου

Η Νο119 το κόσμου, πλέον, θα κάνει το ντεμπούτο της στη Στουτγκάρδη καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση. 

Εκτός από την Καναδή, στο indoor χωμάτινο 500άρι τουρνουά, θα συμμετάσχει και η Μαρία Σάκκαρη, αλλά και η Ίγκα Σφιόντεκ στο πρώτο της τουρνουά ως Νο1 του κόσμου.

Όπως και η Αντρέσκου, έτσι και η Σφιόντεκ, αλλά και οι Έμμα Ραντουκάνου και Κόρι Γκοφ θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση για πρώτη φορά στην καριέρα τους. 

Το τουρνουά στη Στουτγκάρδη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-24 Απριλίου. 

The post Στη Στουτγκάρδη η επιστροφή της Αντρέσκου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα