Στα προημιτελικά η τρομερή Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη σημείωσε την δεύτερη νίκη της στο τουρνουά των 15.000$ της ITF που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Νο1 του ταμπλό Αναστάζια Ντέτσιουτς, από την Τσεχία με 6-4, 6-2 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση. 

Η

Λάκη, η οποία προετοιμάζεται για την πρώτη της εμφάνιση στο γαλλικό όπεν στην κατηγορία τζούνιορ (6/6), ήταν εξαιρετική από τη θέση του σερβίς ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 72% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, ενώ παράλληλα ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες που της δόθηκαν τελειώνοντας το ματς με 6/8 μπρέικ-πόιντς! 

Επόμενη πρόκληση για την παίκτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου είναι η 18χρονη Γερμανίδα, Εύα Λις, η οποία επικράτησε με τη σειρά της της συμπατριώτισσάς της, Έμιλι Σίμπολντ με 6-4, 6-1.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα επιστρέψει και πάλι στο κορτ 12 (περίπου στις 15:00) όπου μαζί με την Δήμητρα Παύλου θα αντιμετωπίσουν τις Νο2 του ταμπλό, Τζούλια Κίμελμαν (Γερμανία) και Άννα Ποπέσκου (Μ. Βρετανία) με στόχο τα ημιτελικά του διπλού. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Στα προημιτελικά η τρομερή Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα