Στρίκερ: “Η προπόνηση με τον Φέντερερ με ανέβασε επίπεδο”

Ο Ντομινίκ Στέφαν Στρίκερ είναι μόλις 18 ετών, όμως η ποιότητα και η ευφυΐα του στο court είναι ήδη ευδιάκριτα στοιχεία.

Ο Ελβετός σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τις συμβουλές που έλαβε από τον Ρότζερ Φέντερερ στις αρχές της σεζόν, ενώ συμπλήρωσε πως η προπόνηση με τον 20 φορές πρωταθλητή grand slam τον βοήθησε να βελτιώσει αισθητά το παιχνίδι του.

Να υπενθυμίσουμε πως επί του παρόντος βρίσκεται στο Νο419 του κόσμου. Αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στο Geneva Open και έχει εντυπωσιάσει του πάντες

με τις ικανότητες του. Στον 1ο γύρο του event απέκλεισε τον πολύπειρο Μαρίν Τσίλιτς (Νο46) με 7-6 (5), 6-1, ενώ στον 2ο έθεσε εκτός συνέχειας τον Μάρτον Φούτσοβιτς (Νο44) με 7-5, 6-4.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός αθλητής:

“Μου έδωσε μερικές συμβουλές, όπως για παράδειγμα το ποσό σημαντικό είναι το σέρβις. Δούλεψα πολύ πάνω σε αυτό και θεωρώ πως το έχω βελτιώσει αισθητά. Κερδίζω αρκετούς πόντους από αυτό.

Συναντήσαμε ο ένας τον άλλο στην Γενεύη και μιλήσαμε λίγο. Δεν μοιραστήκαμε εδώ το court, όμως στις αρχές της σεζόν προπονηθήκαμε αρκετές φορές μαζί.

Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, αντιλήφθηκα το ποσό καλός είναι. Προσπαθώ να γίνομαι καθημερινά καλύτερος. Θέλω να φτάσω κάποια στιγμή στο επίπεδο του”.

GENEVA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Στρίκερ: “Η προπόνηση με τον Φέντερερ με ανέβασε επίπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα