Γενεύη: Προχωρούν Ρουντ και Ντιμιτρόφ (vids)

Κάσπερ Ρουντ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ συνδύασαν με νίκες τις πρεμιέρες τους στο Geneva Open της Ελβετίας.

Την ώρα που εκτός τουρνουά έμειναν οι Μάρτον Φούτσοβιτς και Φελισιάνο Λόπεζ, ενώ η υπόλοιπη δράση της ημέρας… ταλαιπωρήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους διοργανωτές του Geneva Open τις πρώτες ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά.

Την Τετάρτη, διακόπηκαν αρκετές φορές οι αναμετρήσεις, μέχρι να ολοκληρωθούν τελικά τέσσερις από τους επτά

αγώνες που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι να γίνουν μέσα στην ημέρα.

Ο Νο2 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ, δεν πρόλαβε να μπει ποτέ στο court, για να αντιμετωπίσει τον Μάρκο Τσεκινάτο, με την βροχή να αναβάλλει την αναμέτρηση για την Πέμπτη.

Στο πρωινό πρόγραμμα, αυτός που επωφελήθηκε ήταν ο Νο3 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ. Ο Νορβηγός απέκλεισε με 7-5, 6-2 τον Τένις Σάντγκρεν και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Κέπφερ.

Ο Γερμανός από την πλευρά του, κέρδισε με 7-5, 6-7(1), 6-3 τον Φελισιάνο Λόπεζ και ζευγάρωσε τις νίκες του στη Γενεύη.

That’s just sick @TennysSandgren pulls out the spinner in Geneva! pic.twitter.com/mRYL2RG6Wh

Tennis TV (@TennisTV) May 19, 2021

Ο Ντομινίκ Στρίκερ, στο ντεμπούτο του σε ΑΤΡ διοργάνωση, έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Μετά τη νίκη σε βάρος του Μάριν Τσίλιτς, επικράτησε και του Μάρτον Φούτσοβιτς, “σφραγίζοντας” τη θέση του στους “8” καλύτερους του θεσμού.

Ο 18χρονος Ελβετός επιβλήθηκε με 7-5, 6-4 και την Πέμπτη στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Πάμπλο Αντουχάρ.

Στο τελευταίο ματς που πρόλαβε να ολοκληρωθεί, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Γενεύη, κερδίζοντας με 6-4, 6-4 τον Ίλια Ιβάσκα.

For the drop shot enthusiasts @GrigorDimitrov’s touch = pic.twitter.com/nuhEH1Qzqi

Tennis TV (@TennisTV) May 19, 2021

Ο Βούλγαρος στα προημιτελικά περιμένει έναν εκ των Πάμπλο Κουέβας και Άρθουρ Καζό. Ο Ουρουγουανός προηγούνταν με σετ και μπρέικ (6-2, 4-3) όταν η βροχή διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης κρατάει και ο Λάσλο Ντζέρε έναντι του Φάμπιο Φονίνι. Ο Σέρβος προηγείται με 6-3, 6-7(2), 2-0, ενόψει της συνέχειας του αγώνα το πρωί της Πέμπτης.

GENEVA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γενεύη: Προχωρούν Ρουντ και Ντιμιτρόφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα