Σπουδαίες προκρίσεις για Μάρεϊ, Αλκαράθ (vids)

Άντι Μάρεϊ και Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια, 15 ημέρες μετά το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στο Indian Wells Masters, “σφράγισαν” ακόμη μια μονομαχία, αυτή τη φορά στον 2ο γύρο του Erste Bank Open.

Κερδίζοντας τους Χούμπερτ Χούρκατς και Ντάνιελ Έβανς, οι δυο τενίστες “κλείδωσαν” το μεταξύ τους ραντεβού στη Βιέννη, με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά.

Αμφότεροι έκαναν μαγικές εμφανίσεις τη Δευτέρα στην Αυστρία και ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο θεσμό.

Third

time’s a charm @andy_murray defeats Hurkacz 6-4 6-7 6-3 in their third meeting this year, and gets his first Top 20 win of the season!@ErsteBankOpen pic.twitter.com/zXWLLEPNBp

Tennis TV (@TennisTV) October 25, 2021

Ο Μάρεϊ, απέκλεισε το Νο5 του ταμπλό και Νο10 τενίστα στον κόσμο, μετά από εξαντλητικό ματς που διήρκεσε 2 ώρες και 43 λεπτά. Επικράτησε του Χούρκατς με 6-4, 6-7(6), 6-3 και πέρασε στους “16”.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, το νικηφόρο ντεμπούτο στη Βιέννη, πανηγύρισε και ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός έθεσε νοκ-άουτ τον Νο24 του κόσμου, Ντάνιελ Έβανς, μέσα σε μόλις 86 λεπτά.

Τελικό σκορ 6-4, 6-3 για τον 18χρονο, που θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από τον Μάρεϊ, για την ήττα στην Καλιφόρνια, πριν δυο εβδομάδες.

Στον 2ο γύρο της Βιέννης πέρασαν και οι Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο Γεωργιανός απέκλεισε τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 7-5, 4-6, 6-3 και περιμένει να αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μπερετίνι-Πόπιριν.

Ο Ντε Μινόρ από την πλευρά του, επιβλήθηκε του Κέβιν Άντερσον με 6-3, 7-6(3) και θα παίξει στους “16” με έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

ERSTE BANK OPEN VIENNA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαίες προκρίσεις για Μάρεϊ, Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα