WTA Finals: Προκρίθηκε η Μπαντόσα – Θρίλερ με Κόνταβεϊτ

Με την Πόλα Παντόσα, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση για τους τελικούς της WTA, θα έκλεινε οριστικά η καλύτερη 8άδα της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της.

Ωστόσο, η απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι από τη Γουαδαλαχάρα άφησε μια θέση κενή, την οποία θα διεκδικήσουν Ονς Ζαμπέρ και Ανέτ Κόνταβεϊτ

Την Κυριακή (24/10) η Τυνήσια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το Coumayer Ladies Open, της ερχόμενης εβδομάδας, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, γεγονός που

δίνει την ευκαιρία στην πιο φορμαρισμένη παίκτρια του Tour (αυτό το διάστημα), Ανέτ Κόνταβεϊτ, η οποία θα πάρει την πρόκριση αν και εφόσον κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο και συγκεκριμένα αυτόν στην Ναπόκα-Κλουζ.

Για την ώρα η Ζαμπέρ είναι στην 9η θέση με 3.020 βαθμούς, ενώ η Κόνταβεϊτ βρίσκεται στην 10η με 2.881 βαθμούς. Σε περίπτωση κατάκτησης τίτλου η Εσθονή θα φτάσει τους 3.096 και θα εξασφαλίσει την παρουσία της στη Γουαδαλάχαρα. 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το ένα και μοναδικό εισιτήριο θα καταλήξει στην Τυνήσια, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί στον δεξί αγκώνα. 

Θυμίζουμε τα επτά εισιτήρια έχουν εξασφαλίσει οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Μαρία Σάκκαρη, Ίγκα Σφιόντεκ, ,Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Πόλα Παντόσα. 

PORSCHE RACE SINGLES

The post WTA Finals: Προκρίθηκε η Μπαντόσα – Θρίλερ με Κόνταβεϊτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα