Επιστροφή σε τελικό για Βίκα – VIDEO

09:37 7/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Στον πρώτο της τελικό, από τότε που έγινε μητέρα, θα αγωνιστεί η Βικτόρια Αζαρένκα

Έναν μεγάλο τελικό θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή στο Μοντερέι του Μεξικό, ανάμεσα στη Βικτόρια Αζαρένκαι την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, μετά τις νίκες που σημείωσαν οι δύο φορμαρισμένες τενίστριες επί των Κέρμπερ και Ριμπαρίκοβα αντίστοιχα στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Σπουδαία νίκη και εμφάνιση για την Αζαρένκα η οποία έφυγε νικήτρια από το ντέρμπι με την Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η 29χρονη Λευκορωσίδα θα επιστρέψει σε τελικό

WTA μετά από σχεδον τρία χρόνια, μετά τη νίκη με 6-4, 4-6, 6-1 επί του Νο1 του ταμπλό στο Abierto GNP Seguros.

“Μου φαίνεται απίστευτο. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που αγωνίστηκα. Ήταν σημαντικό να διαπιστώσω πως μπορώ να συμπεριφερθώ υπό πίεση απέναντι σε μια μεγάλη αντίπαλο. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω κερδίσει πολλά τέτοια ματς οπότε είναι καλό που συνέβη και είμαι χαρούμενη γι’αυτό” είπε η Αζαρένκα που βρίσκεται στο Νο67 της παγκόσμιας κατάταξης.

Aυτός θα είναι ο 37ος τελικός καριέρας για την Βικα όπου θα διεκδικήσει τον 21ο τίτλο της. Ο τελευταίος τίτλος της Αζαρένκα ήταν στο Μαϊάμι το 2016.

Απέναντι στην Βίκα την Κυριακή (00:30GR) θα βρεθεί η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που έχει βρει τα πατήματά της στα σκληρά γήπεδα του Μοντερέι και παίζει πολύ καλό τένις.

Στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου, η 25χρονη Ισπανίδα, κέρδισε ελεγχόμενα 6-2, 6-3 τη Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα σε 1 ώρα και 15 λεπτά αγώνα και θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η υπερασπίστρια του τίτλου, έχει 10 τελικούς καριέρας με ρεκόρ 6-4 ενώ ο τελευταίος τίτλος ήταν πέρυσι στο Μοντερέι.

ABIERTO GNP SEGUROS DRAW | OOP (-9h)

The post Επιστροφή σε τελικό για Βίκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα