Πίλιτς: “Ο Νόβακ θέλει το ρεκόρ του Φέντερερ”

16:10 6/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς καθησυχάζει τους φανς του Σέρβου για τις δύο ήττες στα αμερικάνικα Masters

Ο Νίκι Πίλιτς είχε τη χαρά να συνεργαστεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν ο Σέρβος έφυγε από το Βελιγράδι για να αναζητήσει την τενιστική του τύχη στη Γερμανία και μπορούμε να πούμε ότι έβαλε κι αυτός ένα λιθαράκι στη μεγαλειώδη καριέρα του Νόλε.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον τίτλο στο Australian Open, έφτασε τους 15 Grand Slam

τίτλους και πλησίασε τους Ρότζερ Φέντερερ (20) και Ράφαελ Ναδαλ (17), στη μάχη των τριών θρύλων για τα περισσότερα Majors.

Σύμφωνα με τον Πίλιτς, ο Νόλε θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Ελβετού και να ξεπεράσει τον αντίζηλό του σε κατακτήσεις Grand Slam.

“Πιστεύω πολύ στον Νόβακ γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να αποφύγει τους τραυματισμούς και να παραμείνει υγιής. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Αν και είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει στα επόμενα δύο χρόνια, σίγουρα έχει στο μυαλό του να ξεπεράσει τον Φέντερερ τον οποίον εκτιμώ ιδιαίτερα και τον θεωρώ σπουδαίο παίκτη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πίλιτς.

Οι ήττες από τους Φίλιπ Κολσράιμπερ (Indian Wells) και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ (Μαϊάμι), δεν φαίνεται να προβληματίζουν τον Πίλιτς.

“Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Ο Νόβακ δεν περνάει κρίση. Είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό μετά το Australian Open και αυτό επηρέασε το μυαλό του στο Indian Wells και στο Μαϊάμι. Όλα θα επανέλθουν, θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα δείξει την ποιότητά του. Όταν παίζει στη μέγιστη ταχύτητα, κανείς δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί”

The post Πίλιτς: “Ο Νόβακ θέλει το ρεκόρ του Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα