Σόντερλινγκ: “Πάντα φαβορί ο Ράφα για το Ρολάν Γκαρός”

20:26 1/5/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ τοποθετεί τον Ραφαέλ Ναδάλ ως το μεγάλο φαβορί για ακόμα έναν τίτλο στο Ρολάν Γκαρός ακόμα και αν αυτό διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη.

Το Ρολάν Γκαρός είναι ο…Ραφαέλ Ναδάλ!

Με τη συγκεκριμένη διαπίστωση συμφωνεί ένας από τους μόλις ανθρώπους που έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον Ραφαέλ Ναδάλ στο χώμα του Παρισιού, ο παλαίμαχος πια Ρόμπιν Σόντερλινγκ.

Θυμίζουμε ότι το 2009 έγινε ο πρώτος χρονικά τενίστας που επικράτησε του “ταυρομάχου” στο Γαλλικό Όπεν, που ήταν φυσικά και το highlight της καριέρας του!

“Δεν το πιστεύω ότι

έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε και ακόμα ο Ράφα είναι το μεγάλο φαβορί για το Ρολάν Γκαρός. Δείχνει πόσο καλός παίκτης εξακολουθεί να είναι. Κέρδισε το πρώτο του Ρολάν Γκαρός το 2005 και εξακολουθεί να είναι το πολύ μεγάλο φαβορί”.

“Ακόμα και αν η διοργάνωση γίνει τον Σεπτέμβρη, που εκ των πραγμάτων είναι μια νέα συνθήκη, ο Ράφα θα είναι και πάλι το φαβορί. Μόνο ο Τιμ με τον Τζόκοβιτς φαντάζουν σαν οι μεγάλες απειλές αλλά ο Ράφα είναι πάντα μπροστά”.

“Πιστεύω ότι αν το διάλειμμα από το τένις δεν κρατήσει πολύ ακόμα, θα ωφελήσει τους Φέντερερ και Ναδάλ, ίσως και να παρατείνει τις καριέρες τους. Πιστεύω ότι ένας εκ των Ναδάλ-Τζόκοβιτς θα δώσουν την τελική μάχη για τα περισσότερα Slams στην ιστορία” ανέφερε ο 36χρονος Σουηδός.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σόντερλινγκ: “Πάντα φαβορί ο Ράφα για το Ρολάν Γκαρός” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα