Σκληρή γλώσσα του Άντριους κατά του Τζόκοβιτς

H υπόθεση Τζόκοβιτς ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, μετά τις δηλώσεις του Κρεγκ Τάιλι που υποστήριξε ότι υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ της Tennis Australia και της Βικτωριανής Κυβέρνησης και πως δεν πιστεύει ότι ο Σέρβος θα μηνύσει τελικά την ομοσπονδία, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει στη διοργάνωση του 2023.

Πιο ξεκάθαρος και σκληρός εμφανίστηκε ο Κυβερνήτης της Βικτόρια, Νταν Άντριους που μίλησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αναφερόμενος στην υπόθεση Τζόκοβιτς.

Ο Άντριους υποστήριξε ότι ήταν στο χέρι του Τζόκοβιτς να αγωνιστεί, αρκεί να έκανε το εμβόλιο φέρνοντας το παράδειγμα του Ράφα Ναδάλ ενώ χαρακτήρισε το Australian Open πιο σπουδαίο από τον ίδιο τον Σέρβο.

“Θες να έρθεις εδώ, τότε πρέπει να κάνεις το εμβόλιο. Είναι τόσο απλό. Ο Ναδάλ το έκανε σωστά. Θα μπορούσε να τα αποφύγει όλα αυτά αν έκανε το εμβόλιο” είπε χαρακτηριστικά ο Άντριους που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη υπόθεση και είχε προειδοποιήσει από την αρχή τον Τζόκοβιτς να μην ταξιδέψει στην Αυστραλία, αν δεν κάνει το εμβόλιο.

Συνεχίζοντας τη σκληρή γλώσσα κατά του Σέρβου, ο Κυβερνήτης υπογράμμισε: “Αυτός ο τύπος νόμιζε ότι είναι σπουδαιότερος από το τουρνουά. Δεν είναι. Γι’αυτό και το τουρνουά διεξάγεται χωρίς αυτόν και έχει μεγάλη επιτυχία.

The post Σκληρή γλώσσα του Άντριους κατά του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα