Εκτός Μελβούρνης η Σάκκαρη (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα από την εμπνευσμένη Τσέσικα Πέγκουλα το πρωί της Κυριακής, για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Η 26χρονη Ελληνίδα, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη απέναντι στην πιο ψυχραιμη και αποτελεσματική Πέγκουλα, με την 27χρονη Αμερικανίδα να φτάνει στη νίκη με 7-6(0), 6-3 σε 1 ώρα και 35 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena.

lang="en" dir="ltr">Perfection from Pegula

@JLPegula is back in the #AusOpen quarterfinals with a 7-6(0) 6-3 upset over No.5 seed Maria Sakkari.#AusOpen • #AO2022
: @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis pic.twitter.com/ErrDOCI4k9

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 23, 2022

Το κακό ξεκίνημα της Σάκκαρη στο ματς ήταν προάγγελος γι’αυτό που θα ακολουθήσει καθώς η Μαρία έχασε τους πρώτους 8 πόντους του αγώνα και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια, η Αθηναία τενίστρια ανέκαμψε και κατάφερε να στείλει στο tie break το εναρκτήριο σετ, όμως εκεί η Πέγκουλα ήταν εντυπωσιακή και το κατέκτησε με 7-0.

Το γρήγορο break στο 4ο game (3-1) του 2ου σετ, έδωσε επιπλέον αέρα στην Πέγκουλα η οποία διατήρησε ελεγχόμενα το προβάδισμά της μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της Μελβούρνης, όπου περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Μπάρτι-Ανισίμοβα.

Η Σάκκαρη, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, τελείωσε με 25 αβίαστα λάθη το ματς έχοντας και 20 winners καθώς και 2/6 κερδισμένα break points. Η Πέγκουλα είχε 17 λάθη, 28 winners και 3/5 breaks.

“Αυτό σίγουρα ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι στη χρονιά και στο τουρνουά. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το κάνω σήμερα. Οι επιστροφές μου ήταν πολύ καλές και από το ξεκίνημα άσκησα πίεση στο σερβίς της. Ήξερα ότι έπρεπε να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου αλλά και να είμαι υπομονετική παράλληλα” είπε η Πέγκουλα, Νο21 στον κόσμο.


AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Εκτός Μελβούρνης η Σάκκαρη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Εκτός Μελβούρνης, Σάκκαρη,ektos melvournis, sakkari