Με Σάκκαρη και πολλά δυνατά ματς η Κυριακή στο AO

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Μαρία Σάκκαρη θα κυνηγήσει μια ιστορική πρόκριση, καθώς θα προσπαθήσει να προκριθεί στον προημιτελικό του Australian Open για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Μαρία θα παίξει εναντίον της Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21 του κόσμου) για τον 4ο γύρο στο δεύτερο ματς της day session στην Margaret Court Arena περίπου στις 04:00GR.

Οι δύο αθλήτριες

έχουν τεθεί άλλες δύο φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν με τη Σάκκαρη να μετρά 2 νίκες.

Ναδάλ, Ζβέρεφ και Μπερετίνι στο πρόγραμμα των ανδρών

Ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί εναντίον του Αντριάν Μαναρινό με φόντο τον προημιτελικό, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει περίπου στις 05:00GR κλείνοντας το πρόγραμμα της day session στην Rod Laver Arena. O Ράφα κατέχει ρεκόρ νικών 2-0 εναντίον του Γάλλου.

Στο αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς του Νο3 του ταμπλό Άλεξ Ζβέρεφ κόντρα στον Νο14 Ντένις Σαποβάλοφ που πρόκειται να ξεκινήσει στις 06:00GR στην Margaret Court Arena. O Ζβέρεφ έχει παίξει 6 φορές εναντίον του Καναδού έχοντας κερδίσει τις 4 από αυτές.

O Ματέο Μπερετίνι (Νο7) θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα (Νο21) στο ματς που θα κλείσει το πρόγραμμα του κεντρικού κορτ (περίπου στις 12:00GR) ενώ ο Γκαέλ Μονφίς (Νο20) θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίομιρ Κεσμάνοβιτς (Νο77) στις 09:30GR στην John Cain Arena.

Ξανά στη μάχη η Μπάρτι, η Αζαρένκα και η Μπαντόσα

To No1 του κόσμου Άσλεϊ Μπάρτι θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο τουρνουά κόντρα στην φορμαρισμένη Αμάντα Ανισίμοβα (Νο60) στο πρώτο ματς του νυχτερινού προγράμματος του κεντρικού κορτ στις 10:00GR.

Στη μάχη του 4ου γύρου ρίχνεται και η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Νο4) σε ένα ντέρμπι απέναντι στην Βικτόρια Αζαρένκα (Νο25) στην Rod Laver Arena περίπου στις 03:30GR με την Λευκορωσίδα να μετρά 1 νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στην Τσέχα.

Η Πόλα Μπαντόσα (Νο6) θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κιζ στο πρώτο ματς της Rod Laver Arena στις 02:00GR.

Φυσικά στην αυριανή μέρα ξεχωρίζει και το ντεμπούτο της Δήμητρας Παύλου στο ταμπλό των juniors. Η Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την Τιγιάνα Στρετένοβιτς στο Court 6 του “Melbourne Park”, περίπου στις 05:30GR.

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Με Σάκκαρη και πολλά δυνατά ματς η Κυριακή στο AO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα