Σινσινάτι: Ήττα ΣΟΚ του Ναδάλ από Τσόριτς (vids)

Ο Μπόρνα Τσόριτς που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από σοβαρό τραυματισμό, χάλασε το πάρτι της επιστροφής του Ράφαελ Ναδάλ στο Σινσινάτι μετά από 5 χρόνια!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου παίχτηκε πολύ καλό τένις, ο 25χρονος Κροάτης επικράτησε 7-6(9), 4-6, 6-3 του Ισπανού και σημείωσε την 3η του νίκη κόντρα στον Ναδάλ σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων.

Borna, again

The moment @borna_coric wrapped up his third career victory over Rafael Nadal.

#CincyTennis pic.twitter.com/zGxam8K6Vl

Tennis TV (@TennisTV) August 18, 2022

Ο Τσόριτς, μαζί με τον Νικολάι Νταβιντένκο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι οι μοναδικοί που έχουν θετικό ρεκόρ απέναντι στον Ναδάλ, έχοντας τουλάχιστον πέντε παιχνίδια με τον Ράφα.

Ήταν μόλις η 5η νίκη του Τσόριτς στο φετινό tour, από τον Μάρτιο που επέστρεψε στη δράση μετά από χειρουργείο στον ώμο. Σίγουρα ήταν η πιο σημαντική και αυτή που έδειξε ότι ο 25χρονος βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την ολική επιστροφή του στα courts.

“Ήταν πολύ, πολύ ξεχωριστό. Ήμουν εκτός τα δύο τελευταία χρόνια και δεν είχα παίξει σε μεγάλο γήπεδο, με κόσμο και όλα τα σχετικά. Ειλικρινά ανυπομονούσα να παίξω αυτόν τον αγώνα, καθώς δεν είχα κάτι τέτοιο τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα που κέρδισα, είναι κάπως τρελό” είπε στην on-court συνέντευξή του ο Τσόριτς.

H ήττα του Ναδάλ, βάζει τέλος στις ελπίδες του Ισπανού για επιστροφή στο No1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα. Ο 36χρονος επέστρεψε για πρώτη φορά μετά την απόσυρσή του από τον ημιτελικό του Wimbledon λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς και σίγουρα δεν θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στη Νέα Υόρκη, να διεκδικήσει τον τρίτο φετινό Grand Slam τίτλο του και 23ο στην καριέρα του.

To No2 του ταμπλό, είχε δύο set points στο tie break του εναρκτήριου σετ (6-5, 7-6) όμως έπαιξε δύο κακούς πόντους, με τον Τσόριτς να εκμεταλλεύεται την τρίτη του ευκαιρία και να κλείνει ένα συναρπαστικό σετ.

Το break στο 7ο game (4-3) του 2ου σετ, έδωσε την ευκαιρία στον Ναδάλ να ισοφαρίσει όμως ο Κροάτης έκανε ακριβώς το ίδιο στο καθοριστικό σετ (4-2) και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία νίκη του μετά από 2 ώρες και 51 λεπτά αγώνα.

Στον 3ο γύρο του Cincinnati Masters, ο Τσόριτς θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ ο οποίος κέρδισε νωρίτερα με 6-3, 6-3 τον Μάρκος Γκιρόν.

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Ήττα ΣΟΚ του Ναδάλ από Τσόριτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα