Σάκκαρη: Κινδυνεύει να χάσει ακόμα μία θέση στο Race

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την 4η ήττα της στα τελευταία 5 παιχνίδια, μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία στα τρία sets. 

Η ήττα αυτή βάζει σε ανησυχία την Ελληνίδα τενίστρια η οποία την περασμένη εβδομάδα έχασε ήδη δύο θέσεις στην κατάταξη του έτους που οδηγεί στα WTA Finals, υποχωρώντας στο Νο7. Σε αυτή τη θέση παρέμεινε και μετά την ήττα της όμως με μια πιθανή νίκη της Μπαντόσα την Τετάρτη κόντρα στην Τομλιάνοβιτς τότε η Σακκαρη θα πέσει στην 8η θέση. 

Πιο αναλυτικά η 27χρονη έχει 2.289 βαθμούς την

ίδια ώρα που η Μπαντόσα έχει 2.195. Σε περίπτωση νίκης η Ισπανίδα θα ανέβει στους 2.299 ρίχνοντας τη Σάκκαρη στο Νο8. Θυμίζουμε ότι στα WTA Finals προκρίνονται οι 8 πρώτες παίκτριες του Race.

Αν και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς μέχρι τον Νοέμβριο και με Grand Slam ενόψει, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η Σάκκαρη δεν καταφέρει να περάσει στους τελικούς θα χάσει στο τέλος της σεζόν τους 660 που είχε κερδίσει από τη συμμετοχή της στον περσινό ημιτελικό. 

Η μοναδική τενίστρια που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Finals, είναι η Ίγκα Σφιόντεκ που έχει 7.456 βαθμούς με το όριο πρόκρισης να είναι αυτή τη στιγμή στους 4.485 βαθμούς. 

LIVE WTA RACE 

The post Σάκκαρη: Κινδυνεύει να χάσει ακόμα μία θέση στο Race appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα