Σίνερ: “Δεν μπορούσα να κουνηθώ από το πρώτο game”

H προσπάθεια του Νο11 στον κόσμο Γιάνικ Σίνερ στο τουρνουά του Μαϊάμι τελείωσε άδοξα, καθώς ο Ιταλός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από τον προημιτελικό του απέναντι στον Νο103 Φρανσίσκο Σερούντολο, ο οποίος διανύει μια ονειρική εβδομάδα.

Μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά που ο Σίνερ αποσύρεται, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα εγκατέλειψε πριν το ματς του απέναντι στον Νικ Κύργιο. Ο 20χρονος εξήγησε μετά τον αγώνα το είδος τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει:

“Είχα φουσκάλες στο πόδι και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Άρχισα να τις

παρατηρώ χθες (Τετάρτη), στο τελευταίο παιχνίδι μου απέναντι στον Νικ Κύργιο. Σήμερα ήθελα να βγω εκεί έξω και να προσπαθήσω, αλλά δεν μου βγήκε. 

Στο πρώτο game γλίστρησα στο γήπεδο και ένιωσα ακόμα χειρότερα, από εκεί και πέρα δεν μπορούσα να κουνηθώ. Χτύπησε μια ρηχή μπάλα, έτρεξα και γλίστρησα όταν πήγα να χτυπήσω το backhand. Τότε συνέβη και ένιωσα πολύ χειρότερα από χθες. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Έπαιξα πρόσφατα δύο τουρνουά, το Indian Wells και το Miami, και στις δύο περιπτώσεις έπρεπε να τα παρατήσω. Είναι δύσκολο να το αποδεχτώ“

MIAMI OPEN MEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Σίνερ: “Δεν μπορούσα να κουνηθώ από το πρώτο game” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα