Σημαντική νίκη για Περβολαράκη

Στο πολύ δυνατό Challenger τουρνουά του Βανκούβερ, αγωνίζεται ο Μιχάλης Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε τον γηπεδούχο Φίλιπ Πελίβο στον 1ο γύρο του Odlub Brown Vanopen στο Βανκούβερ του Καναδά και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια διάκρισης στο κυρίως ταμπλό του Challenger των 108,000$.

Ο δεύτερος υψηλότερα καταταγμένος Έλληνας τενίστας, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά από σκληρή μάχη με το πρώην Νο161 του κόσμου, επικράτησε 7-5, 6-4 του 25χρονου Καναδού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό, Ρικάρντας Μπεράνκις.

Ο

Περβολαράκης, Νο476 της παγκόσμιας κατάταξης και μέλος της εθνικής ομάδας Davis Cup που θα διεκδικήσει την άνοδο στο Group II, στους αγώνες του Σεπτεμβρίου στο Tatoi Club, πέτυχε πέντε breaks στο σερβίς του αντιπάλου του και χρειάστηκε 1 ώρα και 52 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί του Πελίβο.

Προερχόμενος από τα προκριματικά, ο Περβολαράκης με την πρόκριση στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, εξασφαλίζει νέο career high στο Νο458 του κόσμου και θα προσπαθήσει για την υπέρβαση την Τετάρτη, απέναντι στο Νο71 της κατάταξης, Ρικάρντας Μπεράνκις.

Στο τουρνουά αγωνίζεται και ο Θανάσης Κοκκινάκης, αντιμετωπίζοντας στο 2ο γύρο τον συμπατριώτη του και Νο11 του ταμπλό, Άλεξ Μπολτ, μετά τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του Μίσα Ζβέρεφ με 7-6(2), 7-5.

VANCOUVER CHALLENGER DRAW | OOP (-8h)

The post Σημαντική νίκη για Περβολαράκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα