Πρεμιέρα ζέσταμα για τον Βασιλιά – VIDEO

Την προσπάθεια κατάκτησης του 8ου τίτλου στο Cincinnati Masters, ξεκίνησε ο Ρότζερ Φέντερερ

Στο πρώτο του παιχνίδι, μετά την σκληρή ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon, όπου είχε στη διάθεσή του και δύο Championships points, ο Ρότζερ Φέντερερ έδειξε χαλαρός και ευδιάθετος, ξεπερνώντας με σχετική ευκολία το εμπόδιο του wild card Αργεντινού, Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο.

Ο 38χρονος Ελβετός, χρειάστηκε μόλις 61 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 6-4

επί του αντιπάλου του, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο της Masters διοργάνωσης, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Ρούμπλεφ-Βαβρίνκα.

To No3 της παγκόσμιας κατάταξης και εφτά φορές πρωταθλητής του Western & Southern Open, εκμεταλλεύτηκε το νευρικό ξεκίνημα του Λοντέρο στο ματς ενώ δεν πτοήθηκε από τη διακοπή μιας ώρας, λόγω βροχής, στο 2ο σετ και πέτυχε την 39η νίκη του στη σεζόν, σε σύνολο 44 αγώνων.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν λίγο περίπλοκο με τη διακοπή αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στα courts. Είναι τελείως διαφορετικά από τα χορτάρινα και τα χωμάτινα courts και είναι η αρχή μιας μακράς περιόδου σε hard court. Είναι ωραίο που ξεκίνησα με νίκη” είπε ο Φέντερερ μετά το ματς.

Ο Φέντερερ έχει φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στο Σινσινάτι ενώ πέρυσι ηττήθηκε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αν καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά, θα ισοφαρίσει το καλύτερο ρεκόρ νικών στη χρονιά που κατέχει ο Ράφαελ Ναδάλ (41).

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Πρεμιέρα ζέσταμα για τον Βασιλιά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα