Σίφουνας η Μουγκουρούθα, εκτός η Κβίτοβα (vids)

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα δεν είχε χρόνο για χάσιμο στην πρεμιέρα της στο Wimbledon και αφού έχασε μόλις… ένα game από τη Φιόνα Φέρο, προκρίθηκε εντυπωσιακά στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Το ντέρμπι της ημέρας στο γυναικείο ταμπλό κέρδισε η Σλόαν Στίβενς, που απέκλεισε την κάτοχο δυο Wimbledon (2011, 2014), Πέτρα Κβίτοβα και συνεχίζει την ανοδική πορεία της στο Tour.

Αρχικά

η Μουγκουρούθα, επικράτησε με 6-0, 6-1 της Νο51 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και πέρασε στις “64” της διοργάνωσης, που θα αντιμετωπίσει την qualifier, Λέσλι Πατινάμα Κέρκχοβ.

Η Στίβενς, επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 της Κβίτοβα και έγινε η πρώτη τενίστρια που αφήνει εκτός συνέχειας αθλήτρια του Top10. Στον 2ο γύρο, θα παίξει απέναντι σε μια εκ των Χίδερ Γουότσον και Κρίστι Αν.

Another Day 1 win for @SloaneStephens knocks out two-time #Wimbledon champion Kvitova!

: @Wimbledonpic.twitter.com/u1qcfWkkRG

wta (@WTA) June 28, 2021

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ξεχωρίζουν οι νίκες της Μάντισον Κις και της Σοφία Κένιν, κόντρα σε Κέιτι Σουάν και Ξινγιάνγκ Γουάνγκ αντίστοιχα.

Τεράστια νίκη με 3-6, 6-1, 11-9 πέτυχε η Βικτόρια Γκόλουμπιτς, αφήνοντας εκτός την φορμαρισμένη φέτος Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο32).

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σίφουνας η Μουγκουρούθα, εκτός η Κβίτοβα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα