Θρίαμβος του… one handed backhand – VIDEO

Ντομινίκ Τιμ, Ντένις Σαποβάλοφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, προκρίθηκαν στην φάση των “16” του Paris Masters κερδίζοντας τρία από τα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας στην “Πόλη του Φωτός”…

Πέραν του Στέφανου Τσιτσιπά, σπουδαίες νίκες πανηγύρισαν ακόμη τρεις τενίστες που έχουν ως σήμα κατατεθέν το μπάκχαντ με το ένα χέρι. Ο λόγος, για τους Ντομινίκ Τιμ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Αυστριακός αρχικά, κέρδισε με

μεγάλη δυσκολία τον Μίλος Ράονιτς στην πρεμιέρα του στο Παρίσι και πετυχαίνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη του στο Tour, προκρίθηκε στη φάση των “16” του θεσμού.

Μετά από δυο ώρες και 40 λεπτά, ο Νο5 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, επικράτησε με 7-6(5), 5-7, 6-4 του γιγαντόσωμου Καναδού και θα παίξει κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Picking up where he left off

Last week’s Vienna winner @ThiemDomi battles past Raonic 7-6(5) 5-7 6-4.

The Austrian moves on to the #RolexParisMasters 3R. pic.twitter.com/H9rN37fZwZ

Tennis TV (@TennisTV) 30 Οκτωβρίου 2019


Ο Βούλγαρος από την πλευρά του, πέτυχε μεγάλη νίκη με 7-5, 6-3 επί του Νταβίντ Γκοφάν και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, “γκρεμίζοντας” παράλληλα τις όποιες ελπίδες είχε ο Βέλγος για να προκριθεί στα ΑΤΡ Finals.

Εντυπωσιακή νίκη πανηγύρισε ακόμη ένας… μάστερ του one handed backhand. Ο Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Καναδός “σφράγισε” το τεράστιο ραντεβού 3ου γύρου με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κερδίζοντας τον Φάμπιο Φονίνι με 3-6, 6-3, 6-3 και ξέγραψε από το μυαλό του Ιταλού, τους τελικούς της ΑΤΡ, στο Λονδίνο.

Εκεί, δεν θα βρίσκεται ούτε ο Τζον Ίσνερ, ο οποίος ηττήθηκε με 7-6(5), 7-6(4) από τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν. Ο Γκαρίν θα παίξει στους “16” με τον πολύ ανεβασμένο Γάλλο, Ζερεμί Σαρντί.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Θρίαμβος του… one handed backhand – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα