Ούτε ο Ναδάλ στο Wimbledon;

13:22 4/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Σύμφωνα με την ισπανική Marca ο Ράφα Ναδάλ αναμένεται να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, αμέσως μετά το Παρίσι, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο 3ο Major της σεζόν. Μια είδηση που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί καθώς ο 36χρονος δεν αναφέρθηκε στο συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής αμέσως μετά από το ημιτελικό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

MARCA reporting that Rafael Nadal

will stop for some weeks after #RolandGarros, missing #Wimbledon for the second year in a row.

Gaspar Ribeiro Lança (@gasparlanca) June 3, 2022

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου ο μάνατζερ του Ισπανού, τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση για το αν ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει στο Λονδίνο, αποκαλώντας αναληθές τα όσα υποστηρίζει η Marca.

Rafa Nadal's agent confirming that no decision has been made over whether he will play Wimbledon.

Marca yesterday reported he would take a break after the French Open and miss the grass.#RolandGarros https://t.co/iTUXgPiJPV

James Gray (@jamesgraysport) June 4, 2022

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Ναδάλ προσπεράσει το Wimbledon αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί για 2η σερί χρονιά στο All England Club, ενώ θα μπει σε μια μακρά λίστα από top παίκτες που θα συμμετάσχουν. 

Ήδη με την απαγόρευση των Ρώσων και Λευκορώσων, αλλά και με τις σίγουρες απουσίες των Ρότζερ Φέντερερ, Σταν Βαβρίνκα (δεν θα κάνει χρήση όπως φαίνεται του Protecting Ranking), αλλά και με την αμφίβολη (ως δεδομένη) απουσία του Σάσα Ζβέρεφ το τουρνουά του Λονδίνου αποδυναμώνεται αισθητά. 

Wimbledon update:
OUT: Medvedev, Rublev, Khachanov, Harris, Karatsev, Federer, Ivashka, Nishikori
IN: Balazs, Carballes Baena, Popyrin, Daniel, Draper, Querrey, Galan, Verdasco
Next: Tseng

— Entry List Updates (@EntryLists) June 3, 2022

The post Ούτε ο Ναδάλ στο Wimbledon; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα