Μεγάλη η προσφορά του Τζιβελέκα

Δεν ξέρει μόνον να παίζει καλό και ποιοτικό μπάσκετ, ο Γιάννης Τζιβελέκας, αλλά ακόμη καλύτερα ξέρει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Μεγαλωμένος με αρχές, αλλά κυρίως έχοντας ανατραφεί με ιχνοστοιχεία σπάνια, από γονείς που πρόσεξαν το κομμάτι αυτό, το ίνδαλμα των φιλάθλων του ΑΟ Δάφνης, αλλά και των μικρών των πλούσιων ακαδημιών που διαθέτει ο σύλλογος, έχει καταφέρει κι έχει κερδίσει ΚΑΙ την καρδιά όλων των δημοτών του Δήμου Δάφνης- Υμηττού, που έχουν μόνον καλά λόγια να πουν.

Η αγάπη του για τον συνάνθρωπό

του και η προσφορά του, στα δύσκολα του τόπου, τον έχουν καταξιώσει στη συνείδηση όλων. Αυτός είναι και ο λόγος, που στα μπασκετικά στέκια δεν μιλούν μόνον για την αγωνιστική του φοβερή εικόνα, αλλά και για την κοινωνική του.

Γόνος της γνωστής σε όλο το πανελλήνιο οικογένειας του Κώστα Τζιβελέκα ο Γιάννης, έχει πάρει τα πατήματα του πατέρα του, συνεχίζοντας αυτή τη σπουδαία και βαριά κληρονομιά.

Όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχει σταθεί μόνον σ’ αυτά (πατήματα), αλλά με τα σούπερ χαρακτηριστικά που διαθέτει έχει δείξει – αποδείξει, πως δικαιούται μια θέση στην τοπική αυτοδικοίκηση.

Πολεμιστής και αγωνιστής από μικρός παιδί, λόγω του αθλήματος, με το οποίο διασκεδάζει (μπάσκετ), του δίνουν ένα ακόμη προβάδισμα και έναν σταυρό προτίμησης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που σε λίγο έρχονται.

Ο Γιάννης Τζιβελέκας, κοντά στον αθλητισμό, αλλά και στην τοπική κοινωνία, έχει όλα εκείνα τα χαρίσματα, που απαιτούνται, ώστε να βάλει ΚΑΙ αυτός το λιθαράκι του, προκειμένου ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού, να παραμείνει ψηλά στη συνείδηση, αλλά και στις αξίες που ως οργανισμός πρεσβεύει.

Γι αυτό το λόγο η ψήφος στον τρομερό αυτό τύπο, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δάφνη, δεν θα πάει χαμένη, είναι σίγουρο…

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα