Σε τραγική κατάσταση ο Πούιγ – VIDEO

11:57 8/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Λούκας Πούιγ… πελάγωσε στο court σήμερα κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, στο ντεμπούτο του σε επίσημη διοργάνωση για το 2019, και αφού συνετρίβη, πηγαίνει στο Αυστραλιανό Όπεν με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία…

Μετά τις τρεις σερί ήττες στο Hopman Cup του Περθ από Έμπντεν, Ζβέρεφ και Φερέρ, ο Λούκας Πούιγ συνετρίβη και στο ντεμπούτο του σε επίσημο τουρνουά για το 2019, αποχαιρετώντας πρόωρα και με πολύ άσχημο τρόπο το Sydney International.

Μόνο ευεργετικά δεν φαίνεται να έχει

λειτουργήσει μέχρι στιγμής η πρόσληψη της Αμελί Μορεσμό στην ομάδα του, μιας και ο Γάλλος, Νο30 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, διανύει την χειρότερη των περιόδων του.

Οκτώ ήττες στα τελευταία δέκα ματς μετράει ο Πούιγ και θυμίζει… Πάμπλο Κουέβας του 2017 με αυτήν την καθίζηση στην απόδοσή του. Σήμερα ήταν η σειρά του Αντρέι Ρούμπλεφ να τον ισοπεδώσει με 6-2, 6-3 πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Στην επόμενη φάση του θεσμού ο Ρούμπλεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Τζον Μίλμαν πέτυχε σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Φράνσις Τιαφό με 4-6, 7-6(5), 7-5, γυρνώντας από πολύ δύσκολη θέση στο τρίτο σετ και στον 2ο γύρο του Sydney International θα αγωνιστεί απέναντι στον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ο πρώτος που προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά ήταν ο φορμαρισμένος Τζόρνταν Τόμπσον, που επέστρεψε από σετ πίσω και επικράτησε του Ιάπωνα Lucky Loser Τάρο Ντάνιελ, με 5-7, 7-6(5), 6-0.

Αντρέας Σέπι, και Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ προκρίθηκαν στον 2ο γύρο, θέτοντας νοκ-άουτ τους Ζερεμί Σαρντί και Ντένις Κούντλα αντίστοιχα.

Τρίτη 8/1 – 1ος Γύρος Sydney International

Rublev (Russia) beat Pouille (France) 6-2, 6-3
Seppi (Italy) beat Chardy (France) 7-5, 2-6, 6-4
Millman (Australia) beat Tiafoe (USA) 4-6, 7-6(5), 7-5
Fucsovics (Hungary) beat Duckworth (Australia) 3-6, 6-3, 6-4
Garcia-Lopez (Spain) beat Kudla (USA) 7-5, 6-4
Thompson (Australia) beat Daniel (Japan) 5-7, 7-6(5), 6-0

ATP SYDNEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σε τραγική κατάσταση ο Πούιγ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα