Συγκινητική πρεμιέρα για Φερέρ στο Όκλαντ – VIDEO

10:33 8/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Με το δεξί μπήκε ο Νταβίντ Φερέρ στην τελευταία του χρονιά στο ATP Tour

Διατεθειμένος να παλέψει κάθε ματς είναι ο Νταβίντ Φερέρ στην τελευταία του επαγγελματική σεζόν, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει στα 20 χρόνια της καριέρας του.

Ο 36χρονος Ισπανός, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο ASB Classic του Όκλαντ, επικρατώντας με 6-2, 6-1 του

Ρόμπιν Χάασε σε μόλις 62 λεπτά παιχνιδιού!

Το πρώην Νο3 και νυν Νο124 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του και με 16 winners και έξι breaks, πήρε εύκολα το εισιτήριο για το 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μια ακόμη ευκαιρία να παίξω σε αυτό το court στο Όκλαντ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Είμαι πολύ συγκινημένος. Στόχος μου είναι να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου και προσπαθώ να διασκεδάσω κάθε στιγμή μου στο court” είπε ο Φερέρ μέσα από το γήπεδο.

Στο 2ο γύρο του Όκλαντ, ο Φερέρ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και Νο4 του ταμπλό, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Φερέρ έχει τέσσερις τίτλους στη Νέα Ζηλανδία, από τους 27 συνολικά της καριέρας του.

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο 31χρονος Νεοζηλανδός, Νο360 στον κόσμο, Ρούμπιν Στάθαμ ο οποίος κέρδισε 7-5, 6-3 το Νο6 του ταμπλό, Χίον Τσουνγκ ενώ εκτός συνέχειας έμεινε και το Νο8 της διοργάνωσης, Στιβ Τζόνσον από τον Λεονάρντο Μάγερ.

ASB CLASSIC DRAW | OOP (+11h)

The post Συγκινητική πρεμιέρα για Φερέρ στο Όκλαντ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα