Δυνατό ξεκίνημα για Κοκκινάκη

09:56 8/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Πρεμιέρα στα προκριματικά του Australian Open και νίκες για Κοκκινάκη, Οζέρ-Αλιασιμέ, Κετσμάνοβιτς και Μπράουν

Ξεκίνησαν την Τρίτη οι προσπάθειες των τενιστών για πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της σεζόν το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (14/01) στη Μελβούρνη.

Στη μάχη των προκριματικών ρίχτηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης ο οποίος θα μπορούσε να είχε πάρει πιο εύκολα την πρόκριση στο 2ο γύρο, κόντρα στον

Αιγύπτιο, Μοχάμεντ Σαφάτ.

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο145 στον κόσμο, επικράτησε τελικά με 6-2, 7-6(4) του αντιπάλου του και σφράγισε το ραντεβού με τον Αυστριακό, Σεμπάστιαν Όφνερ στην επόμενη φάση.

“Έπρεπε να το τελειώσω πιο γρήγορα αλλά είναι δύσκολος αντίπαλος, ύπουλα καλός” είπε ο Κοκκινάκης ο οποίος απέτυχε να σερβίρει στο 5-3 του 2ου σετ για τη νίκη.

Δύο σετ χρειάστηκε και ο ανερχόμενος Καναδός, Φελίξ Οζέρ Αλιασιμέ απέναντι στον Άρθουρ ντε Γκρέεφ.

Ο 18χρονος, Νο106 στον κόσμο και Νο2 του προκριματικού ταμπλό, επιβλήθηκε 6-2, 7-6(1) του Βέλγου και θα αντιμετωπίσει στο 2ο γύρο τον Αμερικανό, Κρίστοφερ Έουμπανκς.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισε και ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, πρώην Νο1 στα juniors με δύσκολη νίκη 6-4, 3-6, 6-3 επί του Ιταλού, Τζιανλουίτζι Κουίντζι.

Την Τετάρτη θα αγωνιστεί στον 1ο προκριματικό γύρο των γυναικών η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κόντρα στη Ρουμάνα, Ιρίνα Μπάρα.

AUSTRALIAN OPEN QUAL. DRAW | OOP (+9h)

The post Δυνατό ξεκίνημα για Κοκκινάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα