Σε πολύ καλό δρόμο η επιστροφή Κοκκινάκη (vid)

Μετά την πρώτη του νίκη σε Masters τουρνουά εδώ και τρία χρόνια, στον 1ο γύρο του Miami Open, ο Θανάσης Κοκκινάκης αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά από φοβερή μάχη με τον Μάρτον Φούτσοβιτς στο 2ο γύρο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας που βρίσκεται στο Νο243 της παγκόσμιας κατάταξης, πάλεψε σκληρά απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό και πιο έτοιμο αντίπαλο χάνοντας στις λεπτομέρειες με 7-6(3), 6-7(4), 6-4 μετά από 3 ώρες και 6 λεπτά συναρπαστικής μονομαχίας στο Court 2 των εγκαταστάσεων του Hard Rock

Stadium στη Φλόριντα.

Παρά την ήττα, ο Κοκκινάκης έδειξε για μια ακόμη φορά ότι ανήκει στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, παίζοντας στα ίσια με τον 29χρονο Ούγγρο, Νο40 στον κόσμο ο οποίος στον 3ο γύρο του Miami Open θα αγωνιστεί κόντρα στον υπερφορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ που με τη σειρά του κέρδισε 6-1, 6-2 τον Τένις Σαντγκρεν στο προτελευταίο ματς του Σαββάτου.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Σεμπάστιαν Κόρντα συνέχισε τα εξαιρετικά του αποτελέσματα στο tour και πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-6, 6-4, 6-2 επί του Ιταλού, Νο10 του ταμπλό, Φάμπιο Φονίνι.

Στον 3ο γύρο, ο 20χρονος Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον Ασλάν Καράτσεφ που επίσης συνεχίζει εντυπωσιακά την πορεία του στο ATP Tour.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Σε πολύ καλό δρόμο η επιστροφή Κοκκινάκη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα