Σε μεγάλη φόρμα ο Ρούμπλεφ – VIDEO

Με αγώνες του 2ου γύρου συνεχίστηκε την Πέμπτη (11/02) το Australian Open και ο Αντρέι Ρούμπλεφ συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών, πετυχαίνοντας δύσκολη νίκη αλλά χωρίς να χάσει σετ απέναντι στον Τιάγκο Μοντέιρο.

Ο 23χρονος Ρώσος, επικράτησε 6-4 6-4, 7-6(8) του αριστερόχειρα Βραζιλιάνου και σημείωσε την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν, προερχόμενος από την κατάκτηση του ATP

Cup για τη Ρωσία.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, διατήρησε το μομέντουμ που έχει το τελευταίο καιρό και έδειξε χαρακτήρα στο 3ο σετ της αναμέτρησης, αφού χρειάστηκε να σώσει 4 set points του Μοντέιρο, τρία όταν σέρβιρε στο 4-5 για να παραμείνει στο 3ο σετ και άλλο ενα στο tie break που ακολούθησε.

Στον 3ο γύρο της Μελβούρνης, ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη αριστερόχειρα τενίστα, τον γερόλυκο Φελισιάνο Λόπεζ που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε με 5-7, 3-6, 6-3, 7-5, 6-4 το Νο31 του ταμπλό, Λορένζο Σονέγκο, επιστρέφοντας στον 3ο γύρο του Australian Open μετά από 5 χρόνια.

Αντίθετα, ο συμπατριώτης του Κάρλος Αλκαράζ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μίκαελ Ίμερ και αποκλείστηκε στο 2ο γυρο, στην πρώτη του παρουσία σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Ο 22χρονος Σουηδός, Νο95 στον κόσμο, επικράτησε 2-6, 6-4, 6-4, 7-6(5) του 17χροονου Ισπανού και θα παίξει για πρώτη φορά σε φάση των “32” ενός Grand Slam, περιμένοντας έναν εκ των Τσιτσιπά-Κοκκινάκη.

Στους “32” της Μελβούρνης προκρίθηκε και ο Κάρεν Κατσάνοφ με νίκη 6-2, 6-4, 6-4 επί του Ρικάρντας Μπεράνκις αλλά και ο Κάσπερ Ρουντ που χρειάστηκε 4 σετ απέναντι στον Τόμι Πολ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Σε μεγάλη φόρμα ο Ρούμπλεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα