Ντοκιμαντέρ στο Tennis Channel ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι κάτι παραπάνω από ένας τενίστας. Μπορεί αυτό να “ξενίζει” σε πολλούς όμως είναι η πραγματικότητα και αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει την πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα του Στέφανου.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας, είναι παραγωγός στη δική του σειρά vlogumentary που θα μεταδίδεται από τη νέα συνδρομητική υπηρεσία του Tennis Channel, με τους ανθρώπους του τενιστικού site να ποντάρουν πολύ στον Τσιτσιπά

και στη μεγάλη επιρροή που έχει παγκοσμίως.

Η σειρά θα έχει να κάνει με τη ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά, τόσο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις όσο και στα ταξίδια του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες, με αγωνία και προσμονή…

“Αγαπητοί θαυμαστές, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τη ζωή και τα πάθη μου μαζί σας, μέσα και έξω από το court. Δέστε τις ζώνες σας και ακολουθήστε με στη νέα μου σειρά #DearFans που μεταδίδεται από το Tennis Channel” έγραψε ο Τσιτσιπάς.

Dear fans,⁰⁰I’m excited to share my life and passions with you on and off the court. So pack your bags and follow me in my new original series #DearFans streaming now on https://t.co/Gn4ctXxz1V ⁰@tennischanneli⁰@tennischannel pic.twitter.com/iO5ZORZ1XY

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) February 10, 2021

The post Ντοκιμαντέρ στο Tennis Channel ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα