Όλα τα “φώτα” στο Τσιτσιπάς-Κοκκινάκης στη Μελβούρνη!

Είναι το ματς της μέρας και δεν χάνεται με τίποτα! Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης θα προσδώσουν ένα έντονο ελληνικό χρώμα την Πέμπτη στη Μελβούρνη σε ένα blockbuster ματς που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Η τεράστια ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης πάντα δίνει το δικό της “άρωμα” στην πόλη της Αυστραλίας, ωστόσο, το άρωμα αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο το απόγευμα της Πέμπτης στη Μελβούρνη!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης αντιπροσωπεύουν διαφορετικές χώρες φυσικά αλλά οι ελληνικές ρίζες του Θανάση μαζί με την φιλία που τους συνδέει, δημιουργούν

ένα τρομερό κλίμα ενόψει της αναμέτρησης αυτής (05:00 GR).

Που έχει, μεν, ξεκάθαρο φαβορί τον Στέφανο Τσιτσιπά που ήταν πραγματικός σίφουνας στην πρεμιέρα κόντρα στον Ζιλ Σιμόν, ωστόσο, ο Κοκκινάκης, που πραγματοποιεί ακόμα μια προσπάθεια να επανέλθει στο τουρ μετά από πολύμηνο τραυματισμό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο τένις που δεν κατάφεραν, μέχρις στιγμής, να υλοποιήσουν το δυναμικό τους.

Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη στη Rod Laver Arena και λογικά υπέρ του Θανάση με τον Στέφανο, φυσικά, να χρησιμοποιεί, ελπίζουμε, την…οδυνηρή εμπειρία της on court συνέντευξης από το προηγούμενο ματς με θετικό τρόπο!

Το συγκεκριμένο ματς μαγνητίζει τα περισσότερα βλέμματα καθώς οι Ραφαέλ Ναδάλ και Ντανίλ Μεντβέντεφ έχουν, θεωρητικά, εύκολα εμπόδια για την πρόκριση στους “32”.

Ο υπερφορμαρισμένος Ρώσος των 15 σερί νικών στο τουρ παίζει κόντρα στον “χωματά” Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένια (10:00 GR) και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην straight sets νίκης του Ρώσου φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας ενώ ο Ράφα Ναδάλ παίζει κόντρα στον Μάικλ Μο (Νο177, 11:30 GR), έναν τενίστα που αγωνίζεται μόλις για τρίτη φορά στην καριέρα του σε 2ο γύρο Grand Slam.

Αξιοσημείωτο και το ματς του παιδιού-θαύματος του Ισπανικού τένις, Κάρλος Αλκαράζ που σπάει το ένα μετά το άλλο τα προσωπικά του ρεκόρ και πάει για την πρώτη του πρόκριση στους “32” ενός Major κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ (03:00 GR).

Στις γυναίκες, βλέπουμε, όπως πάντα πολύ μεγαλύτερα ντέρμπι και αμφίρροπα ματς.

Τα οποία ξεκινούν από νωρίς μιας και η Καρολίνα Πλίσκοβα έχει πολύ δύσκολο 2ο γύρο κόντρα στην Ντανιέλ Κόλινς (Νο40), μια εξαιρετική Αμερικανίδα τενίστρια που έχει πετύχει πολύ μεγάλες νίκες την τελευταία διετία στο τουρ (02:00 GR).

H Άσλεϊ Μπάρτι δεν έχει χάσει ούτε…game ακόμα στη διοργάνωση και θα παίξει κόντρα στη συμπατριώτισσα Ντάρια Γκαβρίλοβα (03:30 GR) με την υπερασπίστρια του τίτλου, Σοφία Κένιν, να έχει φοβερά επικίνδυνο δεύτερο γύρο κόντρα στην Κάια Κανέπι που κατέκτησε προ ημερών το Gippsland Trophy (04:00 GR).

Τα ντέρμπι ολοκληρώνονται με την αναμέτρηση Γκοφ-Σβιτολίνα στις 10:00 GR.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Όλα τα “φώτα” στο Τσιτσιπάς-Κοκκινάκης στη Μελβούρνη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα