Σε φοβερή κατάσταση ο Ζβέρεφ – VIDEO

Τις πιο πειστικές νίκες του σε Grand Slam έχει πανηγυρίσει στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που άφησε έξω και τον Φερνάντο Βερντάσκο, παίρνοντας το εισιτήριο για την 2η εβδομάδα αγώνων στη Μελβούρνη…

Ούτε σετ έχει χάσει μέχρι στιγμής ο Γερμανός στην Αυστραλία μετά από τρεις αγώνες και δείχνει πως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει όποιος τον αντιμετωπίσει στη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση

το πρωί του Σαββάτου, κόντρα στον φορμαρισμένο Φερνάντο Βερντάσκο και χάνοντας μόλις… οκτώ γκέιμς, πέρασε στον 4ο γύρο του θεσμού.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο Νο7 τενίστας του ταμπλό επικράτησε του πολύπειρου Ισπανού αντιπάλου του με 6-2, 6-2, 6-4 και “έκλεισε” ραντεβού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στους “16” του ΑΟ 2020.

Αυτήν είναι η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση του Γερμανού σε 4ο γύρο ενός Slam, ενώ και πέρυσι τέτοιο καιρό, είχε φτάσει στην “16αδα” της Μελβούρνης, όπου είχε αποχαιρετήσει με ήττα από τον Μίλος Ράονιτς.

Αν αποκλείσει τον Ρούμπλεφ, ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Στάνισλας Βαβρίνκα και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός έχει παίξει στο παρελθόν τρεις φορές με τον επικείμενο αντίπαλό του και δεν έχει χάσει ούτε σετ.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σε φοβερή κατάσταση ο Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα