Σαράποβα για γυναικείο Tour: “Όταν έπαιζα, ήταν δυσκολότερο”

20:54 9/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων και πρώην Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Μαρία Σαράποβα, επισκέφθηκε την Πέμπτη (8/9), τις εγκαταστάσεις του US Open και παρακολούθησε από κοντά, μερικά από τα σπουδαία ματς της ημέρας στη Νέα Υόρκη.

Η 35χρονη Ρωσίδα, που απολαμβάνει τη… συνταξιοδότησή της από το 2020, φιλοξενήθηκε σε

τηλεοπτικό δίκτυο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μίλησε για την εξέλιξη του γυναικείου τένις, καθώς και όσα περιμένει να δει τα επόμενα χρόνια από αθλήτριες.

Όταν ρωτήθηκε, για το πως της φαίνεται, που η Σερίνα Γουίλιαμς, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, κέρδισε, μεταξύ άλλων, τη Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ανέτ Κόνταβεϊτ, η “Μάσα” ήταν αφοπλιστική.

“Όταν αγωνιζόμουν εγώ, το Tour ήταν πολύ πιο δύσκολο. Δεν θέλω να υποτιμήσω καμία από τις τωρινές αθλήτριες, αλλά με όλο το σεβασμό, όταν η 40χρονη Σερίνα, κερδίζει με τέτοια άνεση, τη Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, τότε, κάτι πάει λάθος.

Ο ανταγωνισμός στις μέρες μου, ήταν μεγαλύτερος. Οι σταθερές τενίστριες περισσότερες και οι εκπλήξεις λιγότερες. Πλέον, όλες μπορούν να κερδίσουν όλες”, τόνισε η Σαράποβα στα λεγόμενά της.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Σαράποβα για γυναικείο Tour: “Όταν έπαιζα, ήταν δυσκολότερο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα