H ανάρτηση του Σίνερ και η απάντηση του Αλκαράθ (pic&vid)

14:27 9/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η απογοήτευση του Γιάνικ Σίνερ μετά τον αποκλεισμό από τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του US Open ύστερα από ένα επικό παιχνίδι 5 ωρών και 15 λεπτών, με τον Ιταλό να βγάζει όλη την πίκρα του για τον τρόπο που ηττήθηκε (έχασε match-point) σε ανάρτησή του στα social media

“Άφησα τα πάντα εκεί έξω χθες το βράδυ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Η ατμόσφαιρα και η υποστήριξη ήταν κάτι ξεχωριστό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η ήττα πονάει, αλλά επιστρέφουμε

στη δουλειά και πάμε στα επόμενα.” ανέφερε ο Σίνερ, ο οποίος στη συνέχεια συνεχάρη τον 19χρονο Ισπανό. “Κάρλος συγχαρητήρια, ήταν μια απίστευτη μάχη! Καλή επιτυχία στο υπόλοιπο τουρνουά.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jannik Sinner (@janniksin)

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του Αλκαράθ, ο οποίος αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια του αντιπάλου του και καλού του φίλου: “Σου άξιζε η νίκη επίσης! Έχουμε πολλά μπροστά μας. Είναι πάντα υπέροχο να παίζω εναντίον σου.”

Ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο με στόχο την πρόκριση στον πρώτο τελικό καριέρας σε Grand Slam, αλλά και στη διεκδίκηση του Νο1 του κόσμου. 

The post H ανάρτηση του Σίνερ και η απάντηση του Αλκαράθ (pic&vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίνερ, Αλκαράθ +vid,siner, alkarath +vid