Ζαμπέρ: “Έχω μάθει πολλά από τον τελικό του Wimbledon” (vid)

12:35 9/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Μετά τον τελικό του Wimbledon η Ονς Ζαμπέρ θα παίξει στον 2ο σερί τελικό σε Grand Slam αυτή τη φορά στο US Open, μετά την εμφατική νίκη της σε 67 λεπτά στον ημιτελικό της Πέμπτης κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία. 

Η Τυνήσια θα παίξει στον 2ο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας της γράφοντας ιστορία ως η πρώτη Βορειοαφρικανή που έφτασε στον

τελικό του US Open

Η Ζαμπέρ μίλησε για το πλάνο της που είχε στο court απέναντι στην Γκαρσία, αλλά και για τα θετικά στοιχεία του τελικού στο Wimbledon τα οποία θα χρησιμοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Ίγκα Σφιόντεκ. 

“Χαίρομαι που ακολούθησα το πλάνο του προπονητή μου 1000%. Μου έκανε πιο εύκολα τα πράγματα, καθώς ήξερα ότι η Καρολίν έπαιζε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.”, είπε η Ζαμπέρ

“Το 2ο set είχε μεγαλύτερη ένταση, αλλά κατάφερα να διατηρήσω την αυτοπεποίθηση που είχα. Απέδειξα για μια ακόμη φορά ότι μπορώ να παίξω σε όλες τις επιφάνειες. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον τελικό του Wimbledon και θα τα χρησιμοποιήσω για να κερδίσω στον τελικό.”

Η φιναλίστ του US Open μίλησε και για την επίδραση που είχε η επιτυχία της στους συμπατριώτες της, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία της στα γήπεδα της Νέας Υόρκης παρά τη μεγάλη διαφορά ώρας. 

“Προφανώς οι Τυνήσιοι δεν παρακολουθούν πλέον ποδόσφαιρο και Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά την Ονς!” είπε η Ζαμπέρ. “Ήταν εκπληκτικό. Είδα φωτογραφίες, βίντεο από τη χώρα μου, είδα τον κόσμο να παραμένει ξύπνιος για να με δει. Είναι καταπληκτικό. Η σημαία της Τυνησίας κυματίζει ακόμα πιο ψηλά και μας κάνει ακόμα πιο περήφανους. Το έζησα και στο Wimbledon και το καλύτερο δώρο που μπορώ να τους προσφέρω είναι ο τίτλος.”

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Ζαμπέρ: “Έχω μάθει πολλά από τον τελικό του Wimbledon” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα