Ο Σαποβάλοφ απειλεί τον Βασιλιά – VIDEO

3oς ημιτελικός Masters για τον τρομερό Ντένις και παρθενική είσοδο στο Top20 της ATP

Νέα σπουδαία νίκη με ανατροπή και πολύ θεαματικό, ουσιαστικό, ώριμο τένις από τον Ντένις Σαποβάλοφ!

Ο 19χρονος Καναδός, βγήκε νικητής από το ντέρμπι των NextGen απέναντι στον Φράνσις Τιαφό, στα προημιτελικά του Miami Open και θα εκπληρώσει ένα παιδικό του όνειρο: να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ στο ATP Tour.

Το Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε

με 6-7(5), 6-4, 6-2 του Τιαφό και συνέχισε το τέλειο σερί του σε προημιτελική φάση Masters τουρνουά, εξασφαλίζοντας την 3η του συμμετοχή σε 4αδα ATP Masters 1000 διοργάνωσης (Τορόντο 2017, Μαδρίτη 2018).

Το forehand του Σαποβάλοφ βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, με τον χαρισματικό άσο να ανοίγει υπέροχα το γήπεδο και να τελειώνει πολλές φάσεις κοντά στο φιλέ ενώ έδειξε χαρακτήρα στο κλείσιμο του 2ου σετ και στο ξεκίνημα του καθοριστικού που τελείωσε ουσιαστικά το ματς.

Μετά την απώλεια του κλειστού πρώτου σετ στο tie break, ο Σαποφάλοφ προηγήθηκε με 5-1 games στο 2ο, όμως o Τιαφό ανέκαμψε και μείωσε σε 5-4, πριν ο Καναδός κατάφερε να σερβίρει για την ισοφάριση.

Πετυχαίνοντας το γρήγορο break στο 3ο game (2-1) του καθοριστικού σετ, στην 4η ευκαιρία του για break point, ο Σαποβάλοφ έβαλε τις βάσεις και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του με ένα ακόμη break στο 7ο game (5-2).

Για τον ημιτελικό της Παρασκευής (01:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) κόντρα στον Φέντερερ, ο Σαποφάλοφ είπε: “Είναι ένα ματς που περίμενα όλη μου τη ζωή. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Ο Σαποβάλοφ απειλεί τον Βασιλιά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα