Τρομακτικός! – VIDEO

Την τελειότητα άγγιξε ο Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Miami Open

Στον 7ο ημιτελικό του στο Μαϊάμι και 65ο συνολικά σε Masters τουρνουά, θα αγωνιστεί ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την εμφατική νίκη και εντυπωσιακή εμφάνιση επί του Κέβιν Άντερσον στους τελευταίους προημιτελικούς την Πέμπτη.

Ο 37χρονος Ελβετός, έκανε ότι ήθελε στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium και ο φιναλίστ του περσινού

Wimbledon δεν μπορούσε απλά να ακολουθήσει, με αποτέλεσμα την ήττα με 6-0, 6-4.

Με φουλ επιθετικό προσανατολισμό, σε πλήρη έκταση την απεριόριστη ποικιλία των χτυπημάτων του και τη μοναδική του ικανότητα κοντά στο φιλέ, ο Φέντερερ ήταν εκπληκτικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε άξια την πρόκριση στους “4” του Μαϊάμι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν απ’τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς, τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο 19χρονος Καναδός, κέρδισε 6-7(5), 6-4, 6-2 τον Φράνσις Τιαφό και θα πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του, να αντιμετωπίσει το ίνδαλμά του στο tour.

Ο Φέντερερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Σαποβάλοφ, δείχνοντας προετοιμασμένος για ένα πολύ δύσκολο ματς την Παρασκευή (01:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

“Είναι ένας απ’τους καλύτερους shotmakers στον κόσμο. Λατρεύω το forehand του” είπε για τον τρομερό Ντένις ο Φέντερερ.

Στον άλλο ημιτελικό της Παρασκευής (19:00GR), ο υπερασπιστής του τίτλου Τζον Ίσνερ θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Τρομακτικός! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα