Σανγκάη: Εκτός 4άδας στα διπλά οι Τσιτσιπάς και Χάσε

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους προσπάθειες στα διπλά του Shanghai Masters οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάσε, έχοντας φτάσει μέχρι την προημιτελική φάση της ATP Masters 1000 διοργάνωσης, με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο ηττήθηκε σήμερα Τετάρτη (11/10) από τους Μαρσέλ Γκρανογιέρς (Ισπανία) και Οράσιο Σεμπάσος (Αργεντινή) με 7-6(2), 6-3, μετά από 73 αγωνιστικά λεπτά, και έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για την 4άδα.

Η πορεία

τους όμως μέχρι την 8άδα των διπλών ήταν αρκετά καλή, δείχνοντας πολύ καλή χημεία στο κορτ. Πρώτα κέρδισαν τους Ναθαναήλ Λάμονς και Τζάκσον Γουίθροου, με 3-6, 6-3, 10-8, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησαν των Άλεξ Ντε Μινόρ και Μαξ Πούρσελ με 7-5, 3-6, 10-5.

Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Ασία, και ο No6 του κόσμου πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρώτο indoor της Ευρώπης, μιας και θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο 250άρι της Αμβέρσας, όντας μάλιστα στην κορυφή του ταμπλό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το 1ο set κρίθηκε στις λεπτομέρειες του tie-break, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν έκανε λάθος από τη γραμμή του service, ενώ δεν υπήρξε και ούτε μία απειλή για break ως το φινάλε (6-6).

Μετά από κάτι παραπάνω από 8 λεπτά “μάχης” στο TB, οι Γκρανόγιερς και Σεμπάσος επιβλήθηκαν με επιμέρους σκορ 7-2, και έκαναν το πρώτο βήμα για τη νίκη (7-6(2).

Στο 2ο μέρος, Ισπανός και Αργεντίνος είχαν ξεκάθαρα το μομέντουμ από την κατάκτηση του set και μετά, και δε δυσκολεύτηκαν να ξεκινήσουν με σερί 3/3 κερδισμένων games, έχοντας πετύχει και στο ενδιάμεσο το πρώτο break (3-0).

Διατήρησαν ως το τέλος το ασφαλές προβάδισμά τους, και πήραν τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ρίνκι Χιτζικάτα και Κάμερον Νόρι, με μία θέση για τον μεγάλο τελικό να διακυβεύεται.

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Σανγκάη: Εκτός 4άδας στα διπλά οι Τσιτσιπάς και Χάσε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα